Betöltés...

43 cm hosszú lendkerekes játék vonat élethű hanghatásokkal, nyitható ajtókkal és világító utastérrel (BBJ)

Ár: 9.990 Ft

Ismerd meg a vasúti világ izgalmas részleteit ezzel a lenyűgöző játékvonattal, ami nem csak látványos, de hang- és fényeffektekkel is lenyűgözi a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked részese legyen a vasúti élményeknek, ez a vonat nem csupán egy játék, hanem egy valódi kaland, ami garantáltan elvarázsolja őt.

Főbb jellemzők és előnyök:
Élethű vonat: Ez a játékvonat nem csupán egy játék, hanem egy kis vasúti világ része, amely eljuttatja a gyerekeket a képzeletbeli megállóktól a kitalált uticélokig.Nyitható-zárható ajtók: Az élmény teljessé válásához minden ajtó nyitható és zárható, így az utasok szabadon beszállhatnak és leszállhatnak, miközben folytatódik a kitalált utazás.Hang- és fényeffektek: A tetején található gombok lenyomásával választhatók a különböző hang- és fényeffektek, amelyek még valóságosabbá teszik a vasúti utazás élményét.Lendkerekes meghajtás: A vonat lendkerekes meghajtással rendelkezik, amely tovább fokozza a valószerűség érzetét, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy eljátsszák a valósághű vonatozást.Rugalmas műanyagötvözet: Az anyagának köszönhetően a vonat könnyű és strapabíró, így hosszú órákon át tartó szórakozást biztosít.Mérete: A 45x6x11 cm-es méret optimális a könnyű kezelhetőséghez és a szabad játszótér teremtéséhez a gyerekszobában.Elemmel működik: A vonat három darab LR44-es elemmel működik, amelyek tartozékként szállítódnak vele, így azonnal készen áll az újabb vasúti kalandokra.
A szín aktuális raktárkészlettől függően kerül kiszállításra.

Ez a vasúti vonat nemcsak egy játék, hanem egy élmény, amely szórakoztat és fejleszt egyszerre. Lépj be Te is a vasúti világba ezzel a lenyűgöző járművel, és hagyd, hogy a gyermeked szabadon kalandozzon a képzelet világában!

Videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=QtNf8pHYR2g

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "43 cm hosszú lendkerekes játék vonat élethű hanghatásokkal, nyitható ajtókkal és világító utastérrel (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)