Betöltés...

Parkolóház (Lift, 6 autó, helikopter) 3512

Ár: 19.490 Ft

Nagy, kétszintes garázs + 6 autó és egy helikopter.
A lifttel ellátott kettős parkoló két kanyargós ereszkedéssel és három nagy emelettel rendelkezik. Biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen készlet nagyon szórakoztató lesz minden fiú számára, aki rajong a kis autókért. A lifttel ellátott vízszintes garázsok a készletben található játékautó és helikopter méretéhez - valamint a gyermekek kis kezéhez - igazodnak. Agarázs hatalmas szerkezete nagyon stabil, ami garantálja a biztonságot és a szórakozást.
A nagy készlet a következőket tartalmazza:
- 6 autó - piros, ezüst, sötétkék, fekete és sárga,
- sötétkék helikopter,
- dekoratív matrica,
- lift,
- emeletes, háromszintes garázs,
- két spirális rámpa,
- infrastrukturális elemek,
- díszítő elemek,
- játék szerelési és használati utasítás.

A bemutatott játék nagyon modern, modern stílusban készül. A természetes színek, vagyis a piros, a kék és a grafit minden gyermek figyelmét felkelti, és játékra ösztönzi őket. A parkoló készlet részletei nagy figyelemmel készültek, aminek köszönhetően a gyermekek, sőt apukák számára is remek szórakozás. Akár egy óvoda, játszószoba vagy gyermekszoba berendezésének is fenomenális eleme lehet. A többszintes garázs felépítése stabil és nagyon gondosan kiegyensúlyozott, műanyagból készül, amely garantálja a játék tartósságát és hosszú élettartamát.

A készletben szereplő hat személygépkocsit és helikoptert minőségi kivitelezés jellemzi. Minden autó belsejét arany ülések töltik meg a vezető és az utas számára, míg a sötétkék helikopter műanyag, mozgatható elemekkel rendelkezik.

Az autókat szerető gyermekek szettje egy egyszintes parkoló szerkezetéből, valamint további elemekből áll.
Egy nagy matricasorozat a pálya díszítésére szolgál, továbbá vannak még a szetthez kúpok, biztonsági táblák, korlátok és vagy egy sorompó is. A bemutatott parkoló készlet tartalmaz egy felvonót, amelynek köszönhetően a szerelő ellenőrizheti, hogy az autó melyik alkatrésze nem működik megfelelően, valamint egy állomást két üzemanyag-adagolóval, amely a hosszú és kimerítő utakhoz szükséges.

A játék felépítése lehetővé teszi, hogy az autó lifttel érje el a kiválasztott szintet. Mindegyiknek külön kijárata van amelynek spirálalakja van. A parkoló elhagyása után az autó a földszintre megy, ahol a kijáratot egy sorompó állítja meg, míg a parkoló jobb oldalán található kijárat a vonatmegállóhoz vezet.

A készletben található elemek tanúsított anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. A játék felépítésében nincsenek éles elemek, így a 3 évesnél idősebb gyermekek játszhatnak vele. A többszintes garázs kiegészítőkkel egy színes kartondobozba van csomagolva, amelynek tetején fogantyú található. 
A készlet elemeinek méretei :
- autók: 7,5 cm x 3,5 cm x 3,5 cm,
- helikopter: 11 cm x 4 cm x 3 cm. 

Játék csomagolásának méretei :
- 42 cm x 70 cm x 13 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Parkolóház (Lift, 6 autó, helikopter) 3512" című hirdetést látja. (fent)