Betöltés...

Autó R/C Bmw X6 M 1:14 Rastar Fehér 15288

Ár: 23.500 Ft

Autó R/C Bmw X6 M 1:14 Rastar Fehér
 
Tökéletes ajándék a luxusautók szerelmeseinek, ugyanakkor tökéletes játék gyerekeknek és felnőtteknek. Valósághű megjelenése és számos részlete már első pillantásra felkelti a figyelmet.
 
Ezt a BMW modellt elegáns fehér festése jellemzi, amely egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A színezett ablakok titokzatossá teszik és láthatatlanná teszik a belső teret, a lámpák pedig fokozzák a hitelesség benyomását, és lehetővé teszik az éjszakai vezetést.
A gumikerekek sima felületeken és egyenetlen terepen egyaránt alkalmassá teszik a járművet. A mozgatható elemek egy másik jellemző, amely egyedivé teszi ezt a játékot.
Az autót öt AA elem táplálja, amely elegendő energiát biztosít a hosszú távú szórakozáshoz. A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely lehetővé teszi az autó előre, hátra és oldalra történő irányítását. Két AA elemmel működik. Ennek köszönhetően precízen kormányozhatjuk a járművet, és teljes irányítást élvezhetünk felette.
 
Az egész játék tartós műanyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és hosszan tartó szórakozást biztosít. Az autó méretei: 35 cm x 13 cm x 14 cm, ami alkalmassá teszi otthoni vagy kültéri játékra, a távirányító pedig: 13 cm x 2,5 cm x 9 cm, így kényelmesen használható.
 
Sok órányi lenyűgöző szórakozást biztosít kicsi és idős sportautó-rajongóknak!
 
Elemek beállítása:
- autó
- távoli
- kézikönyv
 
Az autó méretei:
35 cm x 13 cm x 14 cm
 
Távirányító méretei:
13 cm x 2,5 cm x 9 cm
 
A csomag mérete:
40 cm x 19 cm x 22,5 cm
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autó R/C Bmw X6 M 1:14 Rastar Fehér 15288" című hirdetést látja. (fent)