Betöltés...

Valósághű játék takarító készlet működő robotporszívóval - készségfejlesztő és szórakoztató szett gyerekeknek (BBMJ)

Ár: 13.990 Ft

Valósághű gyermek takarító készlet működő robotporszívóval

A bevonó és fejlesztő játék új dimenzióját hozza el a gyerekek életébe a valósághű gyermek takarító készlet működő robotporszívóval. Ez nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő élményt is kínál, ahol a kicsik új készségeket sajátíthatnak el. Nézzük meg, hogyan segíthet ez a készlet a gyerekek tanulásában és fejlődésében:

A termék jellemzői:
Működő robotporszívó: A készlet tartalmaz egy működő robotporszívót, amely lehetővé teszi a gyerekek számára a valóságos takarítás élményét.Teljes készlet: A takarító készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, beleértve a seprűt, lapátot, porolót és egyéb kiegészítőket.Méretarányos kialakítás: A készlet méretarányosan lett kialakítva, hogy a gyerekek könnyen kezelhessék, ezáltal valósághű tapasztalatot nyújtva.Valósághű hanghatások: A készlet valósághű hanghatásokkal van ellátva, amelyek még élvezetesebbé teszik a játékot.Szórakoztató és tanulságos: A gyerekek nemcsak szórakoznak, hanem tanulnak is a készlettel. A rendszeres takarítás fontosságát játszva sajátíthatják el, miközben fejlesztik koordinációs készségeiket.
Előnyök:
Fejleszti a koordinációs készségeket: A készlet használata közben a gyerekek finommotoros képességeiket és koordinációs készségeiket fejlesztik.Tanulás szórakozás közben: A valósághű hanghatások és a működő robotporszívó segítségével a gyerekek játszva sajátíthatják el a takarítás fortélyait.Teljes készlet: Minden szükséges eszköz a kis házimunkások rendelkezésére áll, így a takarítás valódi élmény.Szórakoztató családi élmény: A gyerekek és a szülők egyaránt részt vehetnek a takarításban, ezzel egy szórakoztató családi élményt teremtve.
Adjunk egy kis fejlődést és szórakozást a gyerekek mindennapjaiba ezzel a valósághű gyermek takarító készlettel, amely fejleszti készségeiket és rávezeti őket a rendszeres házimunka fontosságára. Ezzel a készlettel a takarítás már sosem lesz unalmas!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Valósághű játék takarító készlet működő robotporszívóval - készségfejlesztő és szórakoztató szett gyerekeknek (BBMJ)" című hirdetést látja. (fent)