Betöltés...

Gyermek takarítókocsi - házimunkás játék készlet ronggyal, seprűvel, felmosóval (BBMJ)

Ár: 12.990 Ft

Gyermek takarítókocsi - házimunkás játék készlet ronggyal, seprűvel, felmosóval

Bemutatjuk a gyermek takarítókocsit, a kicsik háziasszonyok első számú választását! Ezzel a szórakoztató és fejlesztő játékkal a gyermekek nemcsak játszanak, hanem értékes készségeket is elsajátíthatnak. Nézzük, miért lesz ez a takarítókocsi a kis háziasszonyok és háziúrak kedvence:

A termék jellemzői:
Kiváló minőségű anyagok: A takarítókocsi kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.Vidám színek: Lila és rózsaszín színekben pompázik így illeszkedik a kis háziasszonyok stílusához.Kiegészítőkkel teljes készlet: A takarítókocsi teljes készletet tartalmaz, beleértve a rongyot, seprűt, felmosót és más hasznos kiegészítőket, így a kicsik mindenféle házimunkát elvégezhetnek.Fejlesztő játék: A játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kis háziasszonyok és háziurak kritikus gondolkodását, szervezőkészségét és finommotoros képességeit is.3+: Ajánlott 3 éves kortól, így a kicsik már kis koruktól kezdve élvezhetik a házi munkás szerepjátékot.
Előnyök:
Szórakoztató tanulás: A játék közben a gyerekek nemcsak szórakoznak, hanem tanulnak is. Megtanulják, hogyan lehet rendet tenni és együttműködni másokkal.Kreatív kifejezőkészség: A kiegészítők segítik a gyerekeket a kreatív kifejezőkészségük fejlesztésében, miközben különböző házimunkákat imitálnak.Színválaszték: A két elérhető szín közül választhatnak, így minden gyermek megtalálhatja a saját egyedi stílusát.Minőségi anyagok: A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a takarítókocsi hosszú ideig szolgálja ki a kicsiket.
Adjunk egy kis színt és szórakozást a házi munkához ezzel a gyermek takarítókocsival, amely garantáltan mosolyt csal a kicsik arcára, miközben fejleszti készségeiket és képzeletüket!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyermek takarítókocsi - házimunkás játék készlet ronggyal, seprűvel, felmosóval (BBMJ)" című hirdetést látja. (fent)