Betöltés...

Komplett takarító felszerelés gyerekeknek - porszívóval, ablak tisztítóval, szivaccsal (BBMJ)

Ár: 11.990 Ft

Egy kiváló minőségű és teljes körű takarító felszerelés, mely gyermeke számára kivételes élményt nyújt, miközben fejleszti a rendszerezés és a felelősségvállalás készségeit. Ebben a különleges készletben minden megtalálható, amire a kicsinek szüksége lehet a játékos takarítás során.

Ez a különleges takarító készlet nemcsak egy egyszerű játék, hanem egy olyan eszköz is, amely támogatja a gyermekek fejlődését és megtanítja őket az otthoni teendők iránti felelősségre. Az interaktív játék során a kicsik élvezettel sajátíthatják el az alapvető takarítási feladatokat, miközben valósághű élményeket szereznek. A könnyedén kezelhető, gyermekek számára tervezett eszközök biztosítják, hogy a kis takarítók biztonságban és örömmel végezzék el a feladatokat.

Adjunk lehetőséget a gyermekünknek, hogy játszva tanuljon és fejlődjön a mindennapi élet kihívásaival való megbirkózásban, miközben a családi összefogás és együttműködés értékeit is elsajátítja. A komplett takarító felszerelés minden kis házvezetőjelöltnek tökéletes választás!

A termék főbb jellemzői:

1. Porszívó: A kicsi porszívóval a gyermek könnyedén és játékosan szívhatja fel a kis szennyeződéseket. A készlet könnyű, kezelhető porszívójával a gyermek gyakorolhatja a porszívó használatát, miközben a valóságos takarítás élményét élheti át.

2. Ablak tisztító: A gyermek az ablakokat tisztíthatja, és a kis műanyag ablak tisztítóval valósághűen érezheti a tisztítás élményét. A készlet a gyermek szórakozását és kreativitását is serkenti a takarítási feladatok során.

3. Szivacs és más kiegészítők: A szivaccsal a kicsi könnyedén törölheti fel a kitalált foltokat, így valósághű élményben lehet része, miközben fejleszti a kézügyességét és a finommotoros készségeit.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Komplett takarító felszerelés gyerekeknek - porszívóval, ablak tisztítóval, szivaccsal (BBMJ)" című hirdetést látja. (fent)