Betöltés...

Újszülött Egyszarvú pizsamababa, 42 cm, Antonio Juan

Ár: 25.199 Ft

Az újszülöttünk szeret beöltözni, és ma ezt a vicces egyszarvú jelmezt választotta, amelynek szarva és füle van a csuklyán, akárcsak az igazi egyszarvúaknak. Fényes anyagból készült, ami fantasztikusan teszi. Egy hozzá illő puha egyszarvú plüssjátékot is visel, amivel nagyon jól szórakozik.
Ez az aranyos baba teljes vinil testtel rendelkezik, és anatómiailag helyes, tökéletesen utánozza a kislányt.
Mérete 42 cm, súlya pedig 800 g. Örömmel fog veled játszani! Sokféle pózba helyezhető, mint egy igazi baba, mivel végtagjai forognak, mozgása van, ami még valóságosabbá teszi.
A baba a képen látható összes tartozékkal érkezik:

cumi
pizsama
egyszarvú

Ajánlott életkor:+3 éves korig.
Méret: 42 cm.
Súly: 800 gr.
A babával való szerepjáték szimulálja a vizuális gondolkodás, a képzelet és a beszéd fejlődését.
Az Antonio Juan babák Alicantéban készülnek, a spanyol játékok bölcsőjében, ahol a családi márka 1958-ban született. Minden baba kézzel készül, kézzel festett és kézzel befejezett, a legmagasabb minőségű, fenntartható anyagok felhasználásával és a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően.
Tisztítás és ápolás: akézzel készített babákat szappanos vízzel nedvesített mosogatórongyal gondosan tisztítjuk .Mosás és öblítés után (ismét enyhén nedves ruhával), hűvös, árnyékos helyen hagyjuk őket a levegőn száradni. Soha ne tegyük a babát mosó- vagy szárítógépbe, ne hagyjuk hosszú időre a napon, ne tegyük hőforrások közelébe. A hajas babákat a legjobb óvatosan tisztítani, csak vízzel vagy egy kis szappannal, majd levegőn szárítani.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Újszülött Egyszarvú pizsamababa, 42 cm, Antonio Juan" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: