Betöltés...

Antonio Juan Bella baba szürke-fekete szettben - 45 cm-es

Ár: 22.499 Ft

Bella egy nagyon elegáns Antonio Juan baba, tökéletes játékra, szeret minden részletre odafigyelni. Bella baba szépségét szép ruhái fokozzák. Mérete és szabad mozgása miatt a fiúk és a lányok nagyon könnyen kezelhetik játék közben.
A manöken baba ideális a divatos játékhoz, könnyen át tud változni, így bármikor új ruhát kaphat, amikor csak szüksége van rá. Ruhái és kiegészítői mindig divatosak. Aranyos kockás szoknyát visel, amely tökéletesen illik a csizmájához és egy harisnyanadrághoz. Láttad már a frizuráját? Bella nem szűkölködik a részletekben. Ruhái "organikus pamut" anyagból készülnek, ami azt jelenti, hogy a termesztés és a gyártás során nem használnak vegyszereket, csak természetes termékeket. Bella 45 cm magas, és a kézzel festett részleteknek köszönhetően úgy néz ki, mint egy igazi kislány. A baba kellemes és sima tapintású anyagból - vinilből - készült, ami lehetővé teszi, hogy felmelegítsük őt.
A baba teljes egészében puha gumiból készült.
A baba barna szemei kézzel festettek, ami hazafias megjelenést kölcsönöz neki, sűrű szempillákkal körülvéve, nem záródnak, felerősítve a hatást. Bella baba feje és végtagjai mozgathatóak, így különböző pózokba helyezhető.
A baba a képen látható összes tartozékkal érkezik:

fejpánt

ruha

harisnya

csizma

Ajánlott életkor: +3 év.
Súly: 835 gr.
Méret : 45 cm
A babával való szerepjáték szimulálja a vizuális gondolkodás, a képzelet és a beszéd fejlődését.
Az Antonio Juan babák Alicantéban, a spanyol játékok bölcsőjében készülnek, ahol a családi márka 1958-ban született. Minden baba kézzel készül, kézzel festett és kézzel befejezett, a legmagasabb minőségű, fenntartható anyagok felhasználásával, a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően.
Tisztítás és ápolás: akézzel készített babákat szappanos vízzel nedvesített mosogatórongyal gondosan tisztítjuk .Mosás és öblítés után (ismét enyhén nedves ruhával), hűvös, árnyékos helyen hagyjuk őket a levegőn száradni. Soha ne tegyük a babát mosó- vagy szárítógépbe, ne hagyjuk hosszú időre a napon, ne tegyük hőforrások közelébe. A hajas babákat a legjobb óvatosan tisztítani, csak vízzel vagy egy kis szappannal, majd levegőn szárítani. Óvatosan, fésűvel (nem kefével) lehet fésülni, elkerülve, hogy a hajszálak összepiszkolódjanak.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Antonio Juan Bella baba szürke-fekete szettben - 45 cm-es" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: