Betöltés...

Giga méretű céllövő készlet - mozgó céltáblával, 2 játékfegyverrel és szivacstöltényekkel - pink (BBL)

Ár: 14.990 Ft

Céllövő Játéktábla - kiváló szórakozás és képességfejlesztés egyben!

Ha izgalmas és interaktív játékokra vágysz, akkor a céllövő játéktábla a tökéletes választás. Ez a fantasztikus készlet két játék légfegyvert és 2x12 db különböző színű habtöltényt tartalmaz, így te és barátaid garantáltan élvezetes és fejlesztő versenyeket rendezhettek.

Főbb jellemzők és előnyök:
Izgalmas céllövő versenyek: A mozgó céltábla kihívást teremt, miközben a habtöltényekkel célozhatsz. Két játék légfegyver segítségével versenyt rendezhettek, hogy kiderüljön, ki a legügyesebb és legpontosabb lövész.Kézügyesség és célzás fejlesztése: A játék nemcsak szórakoztató, hanem a kézügyességet és a célzás készségét is fejleszti. A gyakorlással javul a pontosság és a reakcióidő, miközben garantáltan jókat szórakoztok.Könnyen kezelhető: A két játék légfegyver könnyen használható, és a habtöltények könnyen betölthetők. A mozgó céltábla pedig a játékélményt fokozza.USB-töltés: A céltábla könnyen tölthető a mellékelt USB kábellel, így mindig készen áll a következő játékra.Tárolható és felállítható: A céltábla könnyen összecsukható és tárolható, valamint könnyen felállítható, amikor játszani szeretnétek.Kiváló minőség: A készlet magas minőségű anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.
Ha valódi kihívásra vágysz és közben fejlesztenéd képességeidet, akkor a céllövő játéktábla a te játékod! Szerezd be még ma és hozd el a szórakozást otthonodba!

Videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=TlK8Fn1qD_4

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Giga méretű céllövő készlet - mozgó céltáblával, 2 játékfegyverrel és szivacstöltényekkel - pink (BBL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: