Betöltés...

Színes műanyag hinta babáknak és nagyobb gyermekeknek - 44 cm x 29 cm x 152 cm

Ár: 17.700 Ft

Színes műanyag hinta babáknak és nagyobb gyermekeknek

Egy fantasztikus, színes hinta tökéletes választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt.

Masszív felépítése nem csak a tartósságot, hanem a biztonságot is biztosítja játék közben. Az ülést a legfiatalabb felhasználókat szem előtt tartva tervezték – az elöl lévő védőkorlát és a háttámla meghúzásának képessége lehetővé teszi a babák kényelmes hintázását. Az ülés csúszásgátló textúrája további védelmet nyújt a csúszás ellen. A vidám és élénk színek minden gyermeket fantasztikus szórakozásra ösztönöznek.

Ez a moduláris hinta kisgyermekek és nagyobb gyermekek számára egyaránt tökéletes. A védősorompó kétfokozatú beállításának köszönhetően a hinta együtt növekszik a gyermekkel, megfelelő támaszt és biztonságot nyújtva számára.

A maximális megengedett felhasználói súly 50 kg , így a hinta a legtöbb gyermek számára alkalmas.

Méretek: 44 cm x 29 cm x 152 cm

Ez a színes és funkcionális hinta nem csak a játék örömét okozza gyermekének, hanem segíti a motorikus készségek és az egyensúly fejlesztését is. Tökéletes megoldás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és vonzó játékot keresnek gyermekeik számára, otthoni és kültéri használatra egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Színes műanyag hinta babáknak és nagyobb gyermekeknek - 44 cm x 29 cm x 152 cm" című hirdetést látja. (fent)