Betöltés...

Felfújható medence gyerekeknek, vizes játszótér csúszdával, űrhajós témával, 228x206x84 cm méretben, 308 liter kapacitással

Ár: 23.490 Ft

Felfújható medence gyerekeknek, vizes játszótér csúszdával, űrhajós témával, 228x206x84 cm méretben, 308 liter kapacitással 



A felfújható vizes játszótér számos attrakciót kínál a gyerekeknek, beleértve játszó medencét, vízpermetezőt, karikadobó játékot, csúszdát egy puha ülőkét és frizbit is.


A tematikus vízi játszótér rendkívül jó minőségű PVC anyagból készült, hogy a termék hosszú ideig tartó használatot biztosítson, nem veszíti el a színét, a napon való használattól.


A medence rendkívül gyorsan és egyszerűen telepíthető, amit bárki könnyen elvégezhet és már kezdődhet is a szórakozás. Méretei és 308 literes kapacitása egyszerre több gyermek számára is megfelelő teret biztosít a szórakoztató játékra.


A felfújható pancsoló medence masszív szerkezetű, a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően felülete puha, így nagy biztonságot nyújt a használat során.
A csúszda stabil kialakítású, így minden lecsúszás biztonságos vízbe érkezést szavatol.


Tulajdonságok: 




Felfújható vizes játszótér
Számos szórakoztató attrakció
Kiváló anyaghasználat
Biztonságos kivitelezés
Egyszerre több gyermek is használhatja
Egyszerű és gyors telepítés
Szín: többszínű
Anyag: PVC
Ajánlott korosztály: 2 éves kortól
Megengedett terhelés: 48 kg
Űrtartalom: 308 liter
A medence méretei: 228×206×84 cm 

Súly: 4 kg


A csomag tartalma:



1 db medence, csúszda, ülőke
1 db űrhajós figura
1 db űrrakéta vízszórófejjel
1 db dobó játék (lila-sárga)
1 db frizbi (Föld minta)
4 db karika
Javítófolt




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Felfújható medence gyerekeknek, vizes játszótér csúszdával, űrhajós témával, 228x206x84 cm méretben, 308 liter kapacitással" című hirdetést látja. (fent)