Betöltés...

Szivacs vízipisztoly

Ár: 1.290 Ft


KÖNNYŰ - a pisztoly könnyű és puha habból készült, így biztonságos a gyermekek számára. A fegyver elején található egy fúvóka, amelyen keresztül lövöldözéskor kinyomják a vizet.



HOSSZÚ LÖVÉSEK  – a pisztoly a fecskendő elvén működik, ami azt jelenti, hogy a töltése gyors, a lövések pedig hosszúak. Minél erősebben nyomja meg a pisztolyt, annál messzebbre jut a víz. Egy jól elhelyezett lövés akár 10 métert is elérhet, ami változatossá teszi és játékra ösztönzi a gyerekeket . 



FEJLESZTHET  – javíthatja a pontosságot és a koncentrációt, serkentheti a kreativitást, javíthatja a motoros koordinációt, befolyásolhatja a mozgékonyságot és a reakciósebességet. A csoportban való játék befolyásolhatja a beilleszkedés és a szociális készségek fejlődését.



SZÓRAKOZÁS – a pisztoly nem csak remek szórakozást nyújthat, de megkönnyebbülést is a forró nyári napokon. Tökéletes játékhoz a kertben, a strandon vagy piknik közben, ösztönzi a gyerekeket a szabadban való aktív tartózkodásra és a többi gyermekkel való interakcióra.
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: EVA hab + műanyag
hatótávolság: 10 m-ig
űrtartalom: 50 ml
méretei: 35,5 x 5 cm
hossza kibontva: 54 cm
pisztoly súlya: 73 g
A CSOMAG TARTALMA:



vízipisztoly




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szivacs vízipisztoly " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: