Betöltés...

Autós akadálypálya

Ár: 6.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

MOZGÓ ELEMEK – a pályán való áthaladás során számos akadállyal találkozik, mint például fogaskerekek és felvonóhíd. Fogadja el a kihívást, és győződjön meg arról, hogy a mentőszolgálatok időben megérkeznek. Biztos lehet benne, hogy a szórakozásnak nem lesz egyhamar vége!

4 AUTÓ + HELIKOPTER – a készlet 4 autót tartalmaz, mindegyik jármű valami másra készült. Van busz, rendőrség, tűzoltóság és egy személyautó. A sokféle autónak köszönhetően gyermeke nem fog unatkozni.

LEHETSÉGES AKADÁLYPÁLYA - a pályán való játék nemcsak fantasztikus kaland, hanem a gyermek megfelelő fejlődésének támogatására is alkalmas, ráadásul stresszoldó hatással is bír. Győzd le az akadálypályát! Játék közben a gyermek nemcsak kéziügyességét fejlesztheti, hanem a logikus gondolkodást is gyakorolhatja.

BIZTONSÁGOS - abban is biztos lehet, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabbról, vagyis a gyermek biztonságáról játék közben. A játéknak nincsenek éles elemei, és kellő gondossággal készült, kiváló minőségű műanyagból. Az akadálypálya végtelen szórakozást kínál az egész családnak, tele új meglepetésekkel.
MŰSZAKI ADATOK:

Szín: többszínű

Anyaga: műanyag

Mozgó alkatrészek: igen

Autók száma: 4

Méretei: 27 x 27 x 18,5 cm

Súlya: 515 g

Súlya csomagban: 752 g
TARTALOM_


Játéktábla
Rendőrautó
Tűzoltójármű
Busz
Autó
Helikopter
Tűz, baleset, esetleg egy fán ragadt macska? Segíts a rendőrségnek és a tűzoltóságnak, hogy időben célba érjenek. Légy óvatos! A látszattal ellentétben ez nem olyan egyszerű – az út tele van meglepetésekkel és akadályokkal. Csak a ravaszság és ügyesség visz el célodhoz. Ne felejtse el azt sem, hogy az iskolabusznak időben el kell juttatnia a gyerekeket az iskolába, a főnöknek pedig időben kell érkeznie egy fontos megbeszélésre.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autós akadálypálya" című hirdetést látja. (fent)