Betöltés...

Fa oktatási kocka 8in1

Ár: 10.290 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Hosszú órákon át tartó szórakozás - a kocka hat színes funkciófalat tartalmaz sok érdekes feladattal a kisebb és nagyobb gyerekek számára. Ezen kívül a tetején egy vidám, színes, egymásba fonódó játék, alul pedig egy kínai játéktábla található.

JÁTÉKOS TANULÁS - az oktatókockával a gyermek megtanulhatja a számokat, megtanulhat számolni, gyakorolhatja a memóriát, a logikus gondolkodást és az egyszerű matematikai feladatokat, megtanulhatja a színeket, a formákat, leolvashatja az órát az órán stb.

TÁMOGATJA A FEJLŐDÉST - a kocka a gyönyörű, élénk színekről szól, amelyek serkentik a legkisebbek fantáziáját és ösztönzik a kreativitásukat. Az interaktív kockával való játék a kézügyességet és a szem-kéz koordinációra is jó hatással lehet.

BIZTONSÁG - a játék biztonságos a legkisebbek számára. Minden faelem tökéletesen csiszolt és környezetbarát festékkel festett. Ezenkívül nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek kárt tehetnének a gyermekben.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: fa
Méretek (l/b/h): 24,5/24,5/36 cm
Súly: 1,65 kg
Súly csomagolással együtt: 2,07 kg
TARTALOM:



Kocka
Blokkok a szortírozóhoz
Gyalogos készlet + 2 kocka
Fejlesztő játék, amelyet minden kisgyermek szeretni fog. Az edukációs fakocka nem csak órákig tartó szórakozás, hanem tanulási élmény is, ami a jövőben biztosan kifizetődő lesz. Az interaktív fakocka nagyon színes - az élénk színek serkentik a kicsik fantáziáját és ösztönzik a kreativitásukat. Másrészt a mozgó elemek manipulálása segíti a kicsiket abban, hogy gyakorolják kisujjaikat, kézügyességüket és szem-kéz koordinációjukat. Az interaktív oktató kocka tökéletes lesz mind az önálló játékhoz, mind a szülőkkel való közös játékhoz.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa oktatási kocka 8in1" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: