Betöltés...

Fürdőjáték csúszda

Ár: 4.390 Ft


NAGY MULATSÁG - A készlet mindent tartalmaz, ami a fantasztikus szórakozáshoz szükséges. Két aranyos sípoló, sárga gumikacsát tartalmaz a móka fokozására. Állítsatok fel versenypályát, és nézzétek meg, melyik bab/golyó gyorsabb.
ÖSZTÖNZI A KREATIVITÁST - Ez az egyedülálló pálya minden gyereknek nagyszerű szórakozást nyújt. Ennek a csodálatos készletnek a kis tulajdonosa kreatív tervezővé válhat, és magas tornyot és csúszdát építhet a kacsák és babok számára.
VÁLTOZÓ PÁLYAVÁLTOZATOK - Találj ki különböző kombinációkat és alkoss saját akadálypályát, minden alkalommal más lehet. Az egyetlen korlát a képzeleted. Nézd meg, hogy a babok le tudják-e küzdeni az egyes akadályokat.
TAPADÓKORONGOK - a pálya sok elemből áll, így a fürdés szórakoztató lesz. Ráadásul a játék tapadókorongokkal van ellátva, amelyekkel a pálya könnyen rögzíthető a csempére vagy a fürdőkádra.       



MŰSZAKI ADATOK:



Színe: Színes: Szín: Többszínű
Életkor: 3+
Felszerelés: Rögzítés: Tapadókorong
A pálya lefektetése: DIY
Méretek: 45/43/12 cm
Súly: 0,672 kg
Súly a dobozban: 0.912 kg


TARTALMAZZA:



20 sínelem
13 tapadókorong
2 tekercs
3 golyó
3 bab
2 kiskacsa
1 szűrő



Ha lehetőséget adsz a gyermekednek, hogy fürdés közben játszhasson, az nemcsak szórakoztató, hanem segíthet az érzékeinek és a kognitív képességeinek fejlesztésében is. A fürdetőpálya a fürdőszoba rendszeres használatára ösztönözhet. A gyermek figyelmének összpontosításával segíthet a felnőtteknek a szükséges higiéniai tevékenységek elvégzésében, például a hajmosásban, amit a gyermekek nem mindig élveznek.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fürdőjáték csúszda" című hirdetést látja. (fent)