Betöltés...

Asztali, rugós foci társasjáték eredményjelzővel, kapukkal, labdával, 24 db-os zászlókészlettel

Ár: 6.790 Ft

Asztali, rugós foci társasjáték eredményjelzővel, kapukkal, labdával, 24 db-os zászlókészlettel 



Az asztali rugós foci egy kiváló társasjáték, amely tökéletes ajándék lesz minden kis futballrajongónak. Itt nincs felső korhatár! A játék annyira élethű és érzelmekkel teli, hogy még a focirajongó apuka és nagypapa is szívesen játszik vele - vajon ki fog nyerni?


Játsszon izgalmas focimeccseket a családdal és a barátokkal ezzel az asztali rugós focival, döntsék el, ki az ügyesebb! A rugós asztali foci egy régi, klasszikus játék új köntösben. Az asztal 50 × 37 cm méretű, így elfér a nappaliban vagy a gyerekszobában is, és használaton kívül sem foglal sok helyet. A készlet az asztali foci mellett tartalmazza a valódi mérkőzéshez szükséges kiegészítőket, mint például: kapukat, labdát, zászlórudakat és országzászlókat, valamint egy eredményjelző táblát (a találatok száma görgővel változtatható).


A játék használatához a kapukat fel kell állítani a helyükre, és a labda bedobásával kezdődhet is a játék. Az a csapat nyer, aki a több gólt rúgja az ellenfél kapujába. Az, hogy a játékosokkal a megfelelő irányba passzolja vagy lője a labdát, és gólt szerezzen, ügyességet igényel, így a kicsiket fejleszti is, a nagyobbaknak pedig
kiváló szórakozást nyújt. Gyerekeknek és felnőtteknek is izgalmas és élményteli közös időtöltés.


Egy jó focimeccs minden kelléke megtalálható ebben a 2-4 fő számára ideális játékban és mindenki nagyon jól fog szórakozni! A játékkal kiválóan el lehet űzni az unalmat, emellett fejleszti a koncentrációt és sok-sok élményt nyújt.


Tulajdonságok: 




Játéktípus: asztali rugós foci
Játékosok száma: 2-4
Rugós bábuk
Játékosok száma: 22
Mozgatható kapusok
Eredményjelző
Mérete: 50×37×8,2 cm
Súly: 0,68 kg
Anyaga: műanyag, fém
4 éves kortól ajánlott


A csomag tartalma: 




1 db asztali rugós foci
1 db labda
2 db kapu
1 db eredményjelző tábla
22 db rugós játékos (20 labdarúgó és 2 kapus)
2 db zászlórúd
24 db országzászlóból álló készlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Asztali, rugós foci társasjáték eredményjelzővel, kapukkal, labdával, 24 db-os zászlókészlettel" című hirdetést látja. (fent)