Betöltés...

Snorkel búvármaszk, teljes arcos, sportkamera csatlakozóval S-M méretű, fekete

Ár: 4.990 Ft

Snorkel búvármaszk, teljes arcos, sportkamera csatlakozóval S-M méretű, fekete 



A sznorkelezés egy olyan sport, amely lehetővé teszi a víz alatti élet megfigyelését. A teljes arcos búvármaszk minden olyan sportoló számára készült, akik ezen egyedülálló szabadidős élménysportnak hódolnak. Ennek köszönhetően kényelmes körülmények között csodálhatja meg a víz alatti állat- és növényvilág szépségét. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Formájának és a szilikon használatának köszönhetően nagyon könnyen beszívódik, tökéletesen illeszkedik az arcra, a nagy, lekerekített üveg pedig biztosítja a kiváló víz alatti látószöget.


Kivételesen praktikus és innovatív légzőrendszerrel rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a búvárkodást vagy a sznorkelezést, és hosszabb ideig maradhat a vízben. A maszk lehetővé teszi, hogy természetes módon lélegezzen az orrán és a száján keresztül. A tökéletes illeszkedés biztosítja a kényelmet és mindenekelőtt a biztonságot úszás közben. A készlethez tartozik egy kényelmes hordtáska, amely megkönnyíti a maszk szállítását.


A maszk felületét úgy tervezték, hogy 180°-os látóteret biztosítson. Továbbá a maszk nem nyomja az arcot, szilárd rögzítési rendszere és az állítható széles
pántok biztosítják, hogy nem esik le még vízbe ugráskor sem.


A maszkban használt DryTop rendszer védetté teszi a sznorkelt a víz behatolása és az elmerülés ellen. A maszk lencséje AntiFog technológiával készült, amely megakadályozza a maszk belsejének bepárásodását még nagy hőmérsékletkülönbségek vagy hosszú távú használat esetén is. Nem csak nyugodt vizekben, például medencékben vagy tavakban, hanem tengerekben és óceánokban is működik.


A búvármaszk speciális sportkameratartóval van felszerelve, így minden vízben szerzett élményét megörökítheti! A készlethez tartozó légzőcső összecsukható, így a készlet kevés helyet foglal. A légzőcső maszkhoz való csatlakoztatása rendkívül egyszerű, és mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: ABS/szilikon
Látómező: 180°
Összecsukható
AntiFog rendszer
DryTop rendszer
Méret: S / M
Súly: 0,6 kg


A csomag tartalma: 




1 db búvármaszk
1 db hordtáska
1 pár füldugó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Snorkel búvármaszk, teljes arcos, sportkamera csatlakozóval S-M méretű, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP