Betöltés...

Póker készlet alumínium kofferben, 300 zsetonnal, 2 pakli kártyával, további kiegészítőkkel

Ár: 10.790 Ft

Póker készlet alumínium kofferben, 300 zsetonnal, 2 pakli kártyával, további kiegészítőkkel 



Ez egy komplett kártyajáték készlet pókerhez és más kártyajátékokhoz. Minden benne van, amire szüksége van ahhoz, hogy úgy érezze, mintha egy igazi kaszinóban lenne. Ideális pókerhez és további izgalmas kártyajátékhoz, mint például a Craps, a Rulett vagy a Black Jack.


A zsetonok a kaszinó-zsetonok mintájára, megfelelő minőségű és súlyú műanyagból készültek. A zsetonokat és a többi számos kiegészítőt egy praktikus, speciálisan kialakított, zárható alumínium bőröndben tárolhatjuk. A koffer alsó felében minden darabnak saját dombornyomott helye van, másik oldala szivaccsal bélelt, így mozgatáskor mindig, minden a helyén marad. A bőrönd ergonomikus fogantyúval ellátott a kényelmes hordozás és szállítás érdekében.


A készlethez 3 db funkciójelző tokent mellékeltek, amelyek lehetővé teszik a játékban a sorrend és a játékrend fenntartását. A Dealer - az osztó token, a játék során az óramutató járásával megegyező irányba mozog. A Small blind - Kis vak jelöli az osztó mellett ülő első játékost. A Big blind - Nagy vak az osztó mögött ülő második játékost jelöli. A kiváló minőségű papírkártyák sok-sok órányi játék után is tökéletes, sértetlen állapotban maradnak.


Az egész készlet egy rendkívül praktikus fém tartódobozba van csomagolva. A dobozban a szett könnyen hordozható, és rendben tartja a pókerkellék-készleteket.
Már csak játékpartnerekre van szükség az izgalmas játékhoz!


Tulajdonságok: 




Kártyajáték készlet
Valódi kaszinó hangulat
Praktikus, zárható fém tárolókoffer
Hordozható
A koffer anyaga: alumínium
Méretek: 39×7×27 cm
A készlet súlya: 4,3 kg


A csomag tartalma:



1 db koffer
2 db kulcs
2 pakli kártya, egyenként 54 db kártya
1-1 db Osztó-, Kis vak-, Nagy vak token
5 db kocka
50-50 db piros, kék, zöld és fehér zseton
100 db fekete zseton




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Póker készlet alumínium kofferben, 300 zsetonnal, 2 pakli kártyával, további kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)