Betöltés...

PLA 3D filament szál utántöltő henger, 3D nyomtatóhoz, 1,75 mm, kb.330 méter, fekete

Ár: 5.290 Ft

PLA 3D filament szál utántöltő henger, 3D nyomtatóhoz, 1,75 mm, kb.330 méter, fekete 



A 3D nyomtatás ma már nem csak a professzionális koncepcionális tervek elkészítésének lehetősége, hanem a térbeli művészeti projektek előkészítésének módja is. Alkalmas lesz azok számára, akik most kezdik a 3D tollakkal vagy 3D nyomtatókkal kapcsolatos tapasztalataikat.


A PLA egy praktikus anyag, amelyet a 3D nyomtatási projectek megkezdésekor érdemes használni. Könnyen kezelhető a nyomtatás során fellépő alacsony zsugorodásának köszönhetően! Nyomtatás közben szagtalan és biológiailag lebomló, környezetbarát.


A filament PLA-ból (polilaktid) készül, amely nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik. Felhasználható dekorációk (pl. lakberendezési elemek, mint például lámpaernyők vagy vázák) játékok (pl. figurák) apróbb kütyük (pl. kulcstartók, medálok) vagy prototípusok készítéséhez.


A 3D toll vagy nyomtató használata fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A tervek és kombinációk szabadon, a fantáziától függően alakíthatók. A háromdimenziós jelleg viszont szembeötlő és lenyűgöző, ami korlátlan számú mintát
és figurát tesz lehetővé.


Az anyag szagtalan a nyomtatás során, ami előnyös a kis helyiségekben dolgozók számára. Tartós, dekoratív és robusztus nyomatok készítéséhez alacsony hőmérsékleten is jól működik. A csomag egy henger kb. 330 méter, 1,75 mm átmérőjű, fekete színű filament szálat tartalmaz.


Tulajdonságok: 




Kreatív alapanyag
3D tollhoz/nyomtatóhoz
Szilárd és tartós
Szagtalan
Biológiailag lebomló
Szín: fekete
Szál anyaga, típusa: PLA
Átmérő: 1,75 mm
Orsóméret: 19,8 × 6,6 cm
A filament súlya: 1 kg
Súly orsóval együtt: 1,12 kg
A szál hossza: ~330 m


A csomag tartalma:



1 henger PLA filament fekete színben




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.16
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "PLA 3D filament szál utántöltő henger, 3D nyomtatóhoz, 1,75 mm, kb.330 méter, fekete" című hirdetést látja. (fent)