Betöltés...

Dinobots 2 az 1-ben dinoszaurusz puska zöld Stegosaurus pajzs 10043

Ár: 15.500 Ft

Dinobots 2 az 1-ben dinoszaurusz puska Zöld Stegosaurus pajzs
Super Dinobots a fegyverek és a dinoszauruszok minden rajongójának. A szétszedhető és átalakítható játékok biztosan vonzzák a gyermek tekintetét, és játékra ösztönzik a kisgyermeket. A készlet elemeinek élénk, intenzív színei pozitívan hatnak a gyermek látásérzékére, míg a fegyverré vagy dinoszaurusszá alakítás lehetősége fejleszti a gyermek koordinációját, kézügyességét és térbeli képzelőerejét.
A dart pisztoly intenzív narancssárga színű és nagy lőtávolságú. A pisztoly óriás Stegosaurusszá alakítható, a dinoszauruszrajongó pedig kommandósokká válhat, és kezdheti a mókát az elejétől kezdve. A mellékelt céltáblával gyakorolhatod a pontosságot és gyűjtheted a pontokat. Indíts versenyt társaiddal, és nézzétek meg, ki céloz jobban!
Kínálatunkban 4 másik típusú dinobot is megtalálható. Ha mindet kombinálod, egy óriási Dino Kinget hozhatsz létre! Kezdd el a kalandot a dinobotokkal!
Készletelemek:
- dinoszaurusz/pisztoly
- 20 sárga nyílvessző
- céltábla, amire lőhetsz
Dinoszaurusz méretek:
méret: 30 cm x 10 cm x 17 cm
Nyilak méretei:
7 cm hosszú
Pisztoly méretei: 1,5 mm:
méret: 30 cm x 18 cm x 7 cm
Csomagolási méretek:
méret: 50 cm x 32 cm x 16 cm
A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Teljesen biztonságos és tanúsított anyagokból - műanyagból - készült, és az egészet egy színes, gondosan elkészített, vitrines dobozba csomagolták. Megfelel az EN71 szabványnak és a CE tanúsítványnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Dinobots 2 az 1-ben dinoszaurusz puska zöld Stegosaurus pajzs 10043" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: