Betöltés...

Gyermeknek tároló polc játékoknak 62,5 x 29,5 x 60 cm

Ár: 22.900 Ft


ELSO LÉPÉS A HOLDRA: A bolygók és a csillagok arra csábítják a kicsiket, hogy a játékukat, könyveiket és minden egyéb dolgot ehhez a tároló rendszerezőbe helyezzék, 9 kiveheto dobozzal, szobájukat tiszta és rendezetté téve.
STABILITÁS MINDENEK FELETT: Nem kell aggódnia a biztonsági problémák miatt, amikor gyermekei használják ezt a tároló egységet, mivel a stabilitás biztosítása érdekében egy billenésgátló készlet jár hozzá, a lekerekített sarkok pedig megvédik a kicsiket a sérülésektol.
OKOS KIALAKÍTÁS: Gyerekek magasságához mérve lett kialakítva a doboz mérete, hogy könnyebben hozzájussanak a tárgyakhoz; 9 levehető doboz, 3 különbözo színben, egymásra vagy egymás mellé pakolva helyezhetők el, megkönnyítve a játékok és könyvek kategorizált tárolását
Mint egy rakéta: Az összeszerelés pillanatok alatt elkészül. Könnyen rögzítse a rudakat a panelekhez, tegye a dobozokat a kívánt módon, és ennyi!






Praktikus és helytakarékos: Ezzel a tárolórendszerrel nem kell szétszórt játékokat és könyveket rendszereznie a kicsiknek, mert ez magával ragadja őket. A 9 nagy, 3 polcos dobozzal ez a tárolóegység helyet takarít meg gyerekszobákban, játszószobákban és nappalikban, valamint bölcsődékben és óvodákban.


Új felfedezések felé: Ez a tárolóegység elkíséri gyermekeit, miközben felnőnek, miközben vonzza őket, hogy maguk is rendet rakjanak. A magasságnak köszönhetően a könyvek és a játékok mindig elérhetőek a gyerekek számára. A különböző színű polcok segítenek azonosítani, rendezni és jobban rendszerezni az elemeket. A világűr témájú minták fejlesztik felfedező szellemüket, erősítik a világ iránti érdeklődésüket, serkentik kreativitásukat.




























Borulásgátló eszköz

A csomagban található a borulásgátló készlet, amely segíti gyermekei biztonságát.



Lekerekített sarok

A lekerekített sarkok megvédik a gyerekeket az esetleges ütésektől a biztonságosabb használat érdekében.



Vonzó minta

A világűr témájú minták szép dekorációk, és arra ösztönzik a kicsiket, hogy rendezzék be szobájukat.



Állítható dobozok

A 9 kivehető nem szőtt szövetdoboz szükség szerint laposan vagy ferdén elhelyezhető. Az alján található kiegészítő rúd megerősíti a stabilitást, hogy megakadályozza a könyvek kiesését.





Műszaki adatok:

Szín: fehér, kék, szürke
A termék anyaga: forgácslap panelek, papír furnér, nem szőtt szövet
Termék mérete: 62,5 x 29,5 x 60 cm (H x Sz x Ma)
A termék súlya: 5,5 kg
Csomag tartalma:

2x panel
9 x doboz
9 x cső
1 x billenésgátló készlet
1 x Útmutató (EN, FR, DE, ES, IT)
SONGMICS Megjegyzések:

Ne mossa le a terméket vízben, tisztítsa meg nedves ruhával és szárítsa meg levegőn.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyermeknek tároló polc játékoknak 62,5 x 29,5 x 60 cm" című hirdetést látja. (fent)