Betöltés...

SGILE RC Kaszkadőr Autó Játék, Zöld - USB Töltéssel (SEY-2101)

Ár: 10.990 Ft

SGILE távirányítós kaszkadőr autó, zöld színben, 360 fokos forgással és kétoldalas 180 fokos flippekkel, USB töltéssel. Ajándék 6 éves és afölötti fiúknak és lányoknak.

Az SGILE RC kaszkadőr autó játék új szintre emeli a gyermekjátékok izgalmát. A 360 fokos forgás és a kétoldalas 180 fokos flippek lehetővé teszik, hogy a gyerekek korlátlan szórakozást élvezzenek, miközben fejlesztik ügyességüket és koordinációjukat. A beépített 3.7V 680mAh lítium-ion akkumulátor gyorsan, mindössze 1-1,5 óra alatt teljesen feltöltődik egy USB kábel segítségével, így a játék sosem áll meg hosszú időre.A kaszkadőr autóval a nappaliban, hálószobában vagy akár a szabadban, a parkban is játszhatnak a gyerekek, mindenhol garantált a szórakozás. Egyetlen töltéssel 25-30 perc játékidőt biztosít, így a gyerekek hosszú ideig élvezhetik a játékot anélkül, hogy gyakran kellene tölteniük az akkumulátort.Az egyszerűen kezelhető 2.4GHz-es távirányító lehetővé teszi több játékos számára is a zavartalan egyidejű játékot, nincs jelzavarodás. Az SGILE kaszkadőr autó minőségi ABS anyagból készült, amely nem toxikus és környezetbarát, az akkumulátor pedig rövidzárlat-védelmi és túltöltés-védelmi funkciókkal rendelkezik a biztonságos játék érdekében.Ez a kaszkadőr autó tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy csak egy meglepetésről, amely örömet szerez minden 6 éves és afölötti gyermeknek. Az SGILE RC kaszkadőr autóval a gyerekek órákon át élvezhetik az akciódús játékot, miközben fejlesztik motoros készségeiket és kreativitásukat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "SGILE RC Kaszkadőr Autó Játék, Zöld - USB Töltéssel (SEY-2101)" című hirdetést látja. (fent)