Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Zenedoboz, Magic cselló, ROKR, Fa, 199 részes

Ár: 17.719 Ft

A mágikus cselló története


A tizennyolcadik század végén született zenei doboznak sikerült az absztrakt zenét kézzelfogható műalkotásokká konkretizálnia, és több mint 300 éve tanúja az emberi civilizáció történetének. Ezért a ROKR integrálni akarta a cselló klasszikus eleganciáját a zenedoboz varázsával, megtervezve ezt a 3D-s puzzle-t.

A mágikus cselló a klasszikus cselló alapján készült, kis beállításokkal. Az értelmezés automatizált, egy kis rejtélyt adva a klasszikus varázshoz.

Az egész stílus romantikus és retro, főleg cselló- és varázskönyvekből áll.  A műszer üreges szerkezete lehetővé teszi a belső fogaskerék megjelenítését. A szerszámot virágszirmok díszítik. A panel klasszikus európai mintákkal van faragva, ami retro stílust inspirál. A cselló alapja egy könyv, amely Pablo Casals, a cselló alkotójának történetét tartalmazza.


 
Részletes utasítások


A használati útmutató világos, könnyen érthető képeket és szöveget tartalmaz. Távolítsa el a fadarabokat a rétegelt lemezről a megfelelő számozás szerint, és szerelje össze őket a képek követésével. A videó részben rövid videót nézhet meg az összeszerelési lépésekkel.


 
Finomság és motoros testmozgás


Ez a rejtvény lehetővé teszi a logikus gondolkodás és a finom motoros készségek gyakorlását, és a végeredmény olyan, amelyre büszke lehet családja és barátai előtt.


 
Nagyszerű ajándék


Különleges ajándék valakinek vagy különleges dekoráció bárkinek. Emlékezetes ajándék lesz, amelyet örökké ápolni fognak.


 
Műszaki adatok:


Pályák száma: 199

Összeszerelt méret: 235 * 205 * 185mm

Kiknek ajánlott: 14+


Szerelési idő: 4,5 óra


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Zenedoboz, Magic cselló, ROKR, Fa, 199 részes" című hirdetést látja. (fent)