Betöltés...

Gramofon 3D puzzle elektromos és kézi forgatási móddal, ROKR, fa, 424 részes

Ár: 38.085 Ft

1877-ben megszületett a világ első gramofonja, amely a tizenkilencedik század három legérdekesebb találmányának egyike. Megjelenése az elektromos forradalom csúcspontját jelentette, és megmutatta az emberi civilizáció útját a hang és a festészet, sőt az információs korszak megkezdéséhez.
143 év után a ROKR kezet fogott a történelemmel. Felfedezőként a klasszikus mechanikai szerkezetet a hagyományos technológiával ötvözve metszette, új szemlélettel élesztette újjá a klasszikus mechanikus fonográfot, és ismét megírta az elektromos korszak gyönyörű fejezetét.
Ez egy komplett gramofon, amelynek minden alkatrészét Ön szerelte össze. A legfontosabb, hogy az összeszerelés után nincs szükség az akkumulátor vagy a tápegység csatlakoztatására. A bakelitlemezeket a belső mechanikus sebességváltó teljesen kézi működtetésével tudja lejátszani. Csodálatos, hogy dalokat hallgathatok!
Csak azt mondhatom, hogy csodálom a tervező kreativitását. Egy ilyen összetett mechanikai szerkezet teljesen össze van szerelve fa alkatrészekből, és biztosítja az egyes funkciók teljesítését. Nehéz elképzelni, milyen nehéz a fejlesztési folyamata.
Az OKR gramofon a klasszikus tizenkilencedik századi felvevő berendezés 1: 1 arányú másolata, egyedi kürthangszórókkal és forgó felvevőlemezekkel. Összeszerelés után tökéletes antik tárgy lehet az asztalon. Támogatja a 7 hüvelykes bakelitlemezek lejátszását. Elektromos üzemmód a felvételek automatikus lejátszásához.
 
Tartalmazott elemek: fa alkatrészek, 7 hüvelykes lemez, háromfázisú motor stb.
Pályák száma: 424
Nehézségi szint: ★★★★★★
Szerelési idő: kb. 10 óra
Kor: 14+
Teljes méret: 226 * 261 * 429mm
Csomag mérete: 317 * 235 * 83mm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gramofon 3D puzzle elektromos és kézi forgatási móddal, ROKR, fa, 424 részes" című hirdetést látja. (fent)