Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Zenedoboz, Karnevál a tévében, 174 részes

Ár: 21.915 Ft

A Naplemente karneválban az arany naplemente és a vidámpark gyönyörű harmóniában egyesül! Az óriáskerék lassan emelkedik, és a legmagasabb helyről nézheti meg a világot családjával vagy barátaival, a melletted lévő bolyhos felhők mellett. Ahogy közeledik az este, lassan elhúzódik a cirkuszi jelenet függönye, Nyúl úr megszólaltatja a trombitát, és a kedves Mackó úr látványosan megjelenik kerékpárján... Egy csodálatos show kezdődik!

Ez a DIY zenedoboz puzzle különbözik a többi hasonló terméktől, mert a televízió képernyőjét használja kibontakozó keretként, hogy teljes történetjelenetet hozzon létre, beépített óriás forgó kereket, cirkuszt, hogy növelje az együttes szórakozását.


A felső fény és a háttérvilágítás naplemente hangulatot teremt. A naplemente és az óriáskerék egymás ragyogását tükrözik.


Forgassa el a TV bal oldali gombját a lámpák vezérléséhez; Forgassa el a jobb oldali gombot a zene lejátszásához: 1. Johann Sebastian Bach - Menüett in sol; 2. Beethoven - G-dúr menüett

A zenedobozban lévő cirkuszi jelenet megragadja a gyermekkori ártatlanság és képzelet lényegét. Különleges részlet a monociklin lovagló medve, amely több hitelességet és nosztalgiát ad.


Nincs szükség elemekre. A zenedoboz hátulján beépített C típusú port található, a lámpák be- és kikapcsolása könnyen vezérelhető és nem fogyaszt sok energiát.



 
Műszaki adatok:


Szerelési idő: 3 óra;

Pályák száma: 174;

Ajánlott életkor: + 14 év;

Összeszerelt termék méretei: Magasság 41,4 cm, szélesség 17,7 cm, mélység 14,2 cm



 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Zenedoboz, Karnevál a tévében, 174 részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: