Betöltés...

Rastar 53400 R/C Ferrari 458 Italia Távirányítós autó - Piros (1:18)

Ár: 16.980 Ft

A RASTAR 53400 R/C Ferrari 458 Italia 1:18 méretarányban egy lenyűgöző replika autó. A neves Rastar márka által gyártott játék autentikus megjelenést és interaktív szórakozást kínál a gyermekek és az autórajongók számára. A Ferrari 458 Italia gondosan úgy lett megtervezve, hogy tükrözze a valódi Ferrari autó jellegzetes tulajdonságait és részleteit. A modell az arányokat, a karosszéria vonalait és az eredeti Ferrari-logót mutatja be a lenyűgöző megjelenés érdekében. A fényszórók, hűtőrácsok, karosszériaformák és egyéb részletek részletes reprodukciója rendkívül hitelessé teszi ezt a replikát.

A játék számos funkciót kínál a dinamikus és valósághű játékhoz. A távirányítóval irányíthatod az autó mozgását, előre, hátra, balra és jobbra kanyarodva. A jármű sebességét is szabályozhatod, alkalmazkodva a különböző körülményekhez és vezetési stílusokhoz. A játék 1:18 méretarányú, így pont megfelelő méretű ahhoz, hogy különböző helyszíneken és körülmények között játszhass vele. Kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a robusztusságot. A távirányító ergonomikus és könnyen kezelhető, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik az izgalmas autózást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rastar 53400 R/C Ferrari 458 Italia Távirányítós autó - Piros (1:18)" című hirdetést látja. (fent)