Betöltés...

Amewi Hyper Go Truggy RTR távirányítós autó (1:16) - Kék/Zöld

Ár: 44.300 Ft

A kiváló minőségű felszereltséggel és a 2S LiPo teljesítményével az 1:16-os méretarányú Truggy rengeteg terepvezetési élményt kínál. A fém CVD hajtótengelyek és a központi fém kardántengely biztosítja a differenciálművek és a kerekek kopásmentes meghajtását. A teljes elektronika fröccsenésálló, és lehetővé teszi a korlátlan kültéri használatát. Az állítható alváz nagyobb iránystabilitást tesz lehetővé az első tengelyen, amikor a modell akár 40 km/h-ra is felgyorsul a 390-es kefés versenymotornak köszönhetően. Szükség esetén a kezdők számára elérhető maximális sebesség 70 százalékra csökkenthető, hogy nagyobb biztonságban legyen az első vezetési kísérletek során. Bármilyen felületen a teljes irányítást a nagy, jó tapadású gumiabroncsok is garantálják – amelyek jellegzetes profiljukkal is jól mutatnak. A megjelenést az első lökhárító fényes, kapcsolható LED-világítása teszi teljessé. Semmi sem áll a nagyszerű akció útjában, még sötétben sem.

A praktikus 3 csatornás távirányító minden funkciót interferencia nélkül továbbít, és a 2,4 GHz-es rendszernek köszönhetően több modell párhuzamos működtetését is lehetővé teszi. A modell RTR-csomagban (Ready-to-Run) kapható, azaz a távirányító szabványos háztartási elemein kívül minden alkatrész már benne van a szállítási terjedelemben. A Hyper Go Truggy az akkumulátor első feltöltése után azonnal elindulhat.
Jellemzők:Állítható alváz: Nagyobb iránystabilitás az első tengelyenFém kardántengely: Kopásmentes meghajtás a differenciálművekhezFém CVD hajtótengelyek: Közvetlen hajtás a kerekekhezRTR csomag (Ready-to-Run) távirányítóval együtt vezérlés, Akkumulátortöltő kábel2S LiPo teljesítmény 7.4V, 25C és 850mAh keményházas akkumulátorban, kifejezetten a sorozathoz kifejlesztettProfesszionális szálcsiszolt versenymotor akár 40km/h sebességhezGyors kormányszervó az agilis irányváltáshoz bármilyen felületenLengéscsillapító részleges alumíniumbólCentral hajtótengely fémbőlMagas hasmagasság (kb. 31 mm) Testhasítottcsapok gumi fülekkel a gyors eltávolítás érdekébenFényes kapcsolható LED világítás az első lökhárítónNagy tapadású gumiabroncsokÁllítható kerékrúd mellékelveMűszaki adatok:Méret: 1:16Hosszúság: 275 mmSzélesség : 220mmMagasság: 120mmSúly: 947g akkumulátorralTengelytáv: 175mmNyomtáv elöl: 180mmHátsó nyomtáv: 180mmHasmagasság: kb.31mm ElsőKerekek: külső átmérő/szélesség 80/45mmHátsó kerekek: külső átmérő/szélesség 80/45mmFelni átmérő: 50mmErőátvitel: FémElső lengéscsillapító: 60mmHátsó lengéscsillapító: 60mm -esFék: ElektronikusVezérlő: SzálcsiszoltMotor : 390Hajtásrendszer: kardán fémKormányszervó: miniFő anyag: kompozit műanyagAkkumulátor rekesz méretei: 110x35x24mmAkkumulátor: LiPo 2S 7.4V 850mAh, 25C, kemény ház, Deans dugó / T-x3x4, 7mmx3x , 74gHasználati idő: akár 12 percMaximális sebesség: kb 40km/hTávirányító: 3 csatornás, 2,4 GHzHatótáv: kb 100mTöltő: USB kiegyensúlyozó töltő 7,4V 1,5A kimeneti teljesítménnyelTöltési idő: kb 60 percSzállítási terjedelem:JárműTávirányítóAkkumulátorTöltőkábelKerekes rúdCsavarkészletSzerszámHasználati útmutató DE/ENSzükséges tartozékok:2x AA Mignon akkumulátor a távirányítóhoz

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Hyper Go Truggy RTR távirányítós autó (1:16) - Kék/Zöld" című hirdetést látja. (fent)