Betöltés...

Amewi D90X28 Crawler távirányítós autó (1:28) - Sárga

Ár: 45.830 Ft

Az 1:28 méretarányú D90X28 fém Crawler minden olyan méretarány-rajongó számára kötelező darab, aki érzékenyen szeretne egyensúlyozni a kisebb akadályokon a pályán, beltéren és kültéren egyaránt. Az egész test fémből készült. A LED-es világítási rendszernek köszönhetően a távolsági fényszórókkal, hátsó lámpákkal, indexekkel és tolatólámpákkal a D90X28 különösen szürkületben nyújt látványos megjelenést. Az egész megjelenés, amely a mellékelt matricázási ívvel tovább fokozható, abszolút szemet gyönyörködtető. Minden ajtó, a hátsó ajtó (mint akkumulátortér) és a motorháztető a motorbábuval együtt nyitható. A belső tér részletesen felszerelt, pl. ülésekkel, kormánykerékkel és váltókarral. A már felszerelt tetőcsomagtartóhoz olyan tartozékok járnak, mint a tartalék tartályok, elsősegélydobozok vagy vonólemezek.
A modell kefés motorral, összkerékhajtással, többszörös áttételezésű sebességváltóval rendelkezik a maximális teljesítmény érdekében minimális energiafogyasztás mellett, valamint zárolt differenciálművekkel. A gumiabroncsok nagy tapadású gumikeverékből készültek. A több mint 400 g-os vezetésre kész súlyának köszönhetően ez a mini lánctalpas nagyon jó tapadással rendelkezik szinte bármilyen felületen. Az egész modell fröccsenésálló, ezért kültéri használatra is alkalmas. A praktikus távirányító interferenciamentes 2,4 GHz-es tartományban sugároz. Minden vezetési funkció teljesen arányos, azaz a sebesség és a kormányszög finoman szabályozható.
RTR (Ready-to-Run) változatban kapható, a csomag már mindent tartalmaz, ami a modell működtetéséhez szükséges - kivéve a távirányítóhoz szükséges háztartási elemeket. A mellékelt LiPo akkumulátor akár 15 perc megszakítás nélküli vezetési időt is lehetővé tesz. Az USB töltőkábelnek köszönhetően a D90X28 gyorsan készen áll a következő menetre.

Egyéb jellemzők:
Nagy tapadású gumiabroncsokA teljes modell méretarányos megjelenése, beleértve a felniket isMellékelt matricalap a részletes modellfejlesztéshez (matricák/feliratok)Kefés motor 180-as méretbenTöbbszörös redukciós tokozott sebességváltó a maximális teljesítményért minimális energiafogyasztás mellettErőteljes mikroservo a teljes kormányzásvezérléshez terepen (fröccsenésbiztos)A modell hátsó részében elhelyezett elektronika a maximális biztonságot nyújtja ütések és esések esetén, valamint fröccsenésbiztos isLiPo akkumulátor 2S 300mAh, akár 15 perc vezetési időre is elegendő egyszerre

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi D90X28 Crawler távirányítós autó (1:28) - Sárga" című hirdetést látja. (fent)