Betöltés...

Szett Space Mission Rocket Space Ships Space Vehicles 10 db 16580

Ár: 15.650 Ft

 
Szett Space Mission Rocket Space Ships Space Vehicles 10 db 
 
A készlet központi pontja egy nagy űrrakéta fehér és kék színekben. Pontosan kidolgozott részletekkel rendelkezik, beleértve a rakétahajtóműveket, a bejárati ajtókat és a kabin ablakait. Az űrhajó szintén fehér és kék színű, és van egy nyitható kabinja a kozmonauták számára.
A készlet három valósághű űrhajós figurát tartalmaz. Narancssárga díszítésű fehér öltönyük, átlátszó huzatú sisakjuk és precízen kidolgozott arcuk van. Úgy tűnik, az űrhajósok készen állnak az űrbeli küldetésükre.
A készlet egy miniatűr űrműholdat is tartalmaz. A műhold különféle antennákkal és napelemekkel rendelkezik, amelyek a napenergiát gyűjtik az űrben való küldetése során. A fő rakétán és a tetején lévő űrrepülőgépen kívül a készlet egy kisebb űrhajót is tartalmaz. Ez a jármű fehér és kék elemekkel rendelkezik, amelyek illeszkednek a teljes készlethez. A készlet különféle kiegészítő elemeket is tartalmaz, mint például űreszközök, navigációs műszerek és kiegészítők, amelyek még valósághűbb játékot tesznek lehetővé.
Ez az űrkészlet nem csak játék, hanem oktatási eszköz is, amely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék a tér titkait és fejlesszék fantáziájukat. Minden elemet gondosan megterveztek, hogy nagyszerű űrkalandokat biztosítsanak a gyerekeknek.
 
   A készlet tartalma: 
- űrhajó
- űrrakéta
- tér panel
- űrkamion
- űrjármű
- műhold
- tragikus űrhajós figurák 
- eredeti csomagolás 
 
A csomag mérete: 
68cm x 37cm x 12cm 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak .  A játék 3 évesnél idősebb  gyermekek számára készült .


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szett Space Mission Rocket Space Ships Space Vehicles 10 db 16580" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: