Betöltés...

Puha puzzle matrac kontrasztos oktatási EVA habszürke 28 db. 17482

Ár: 12.830 Ft

Puha puzzle matrac kontrasztos oktatási EVA habszürke 28 db.
A kontraszt szőnyeg rejtvények kiváló módja a gyermekek kognitív képességeinek és kreativitásának fejlesztésének. A készlet hatalmas, kontrasztos színekben pompázó habkirakóból áll. A nagyméretű elemek tökéletesek a kis kezeknek, ugyanakkor remek anyag a különféle formák és szerkezetek felépítéséhez. A rejtvények kivehető darabokkal rendelkeznek, ami további dimenziót ad a játéknak. A gyerkőc megalkothatja saját konstrukcióit, kísérletezhet az elrendezéssel és felfedezheti a formák sokféleségét.
A kivehető elemek tökéletesek az alakfelismerés megtanulásához. A gyermek a hagyományos válogatókhoz hasonlóan mintákat illeszthet a megfelelő lyukakhoz, miközben fejleszti a kognitív képességeit. A készlet járókaként is használható, így biztonságos játékzónát jelölhet ki gyermeke számára. Ez a tökéletes megoldás, hogy a kicsi biztonságos környezetben játszhasson.
A kontrasztos színek és érdekes formák vonzzák a baba figyelmét, miközben serkentik a látást. A rejtvény durva felépítése emellett fejleszti a gyermek tapintóérzékét. A nagy habkirakós játékok nemcsak a kognitív képességek fejlesztésének egyik módja, hanem kreatív szórakozást is nyújtanak. A gyermek különféle tárgyakat és forgatókönyveket készíthet, ami serkenti a képzeletét és fejleszti a kézi készségeket. A szőnyegelemek könnyen tisztíthatók, csak nedves ruhával törölje át őket.
Ez a kontrasztos habszivacs szőnyeg nemcsak több órányi izgalmas játékot biztosít, hanem sok szinten támogatja gyermeke fejlődését. Ez egy interaktív és biztonságos tanulási forma, amely sok örömet és érdekes élményt nyújt gyermekének.
Praktikus cipzáras táskába csomagolva szállító fogantyúkkal. 
 
Puzzle méretei:
30 cm x 30 cm x 1 cm
 
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puha puzzle matrac kontrasztos oktatási EVA habszürke 28 db. 17482" című hirdetést látja. (fent)