Betöltés...

Millennium Exclusive Luxe Edition Sakk

Ár: 355.940 Ft

Az Exclusive Luxe Editionnel minden idők legluxusabb e-boardját kapja, és igazi vizuális fénypontot otthonában: A teljesen automatikus darabfelismeréssel és LED-es mozgókijelzővel ellátott Exclusive Board egy nemes fa talapzaton, a Luxe Cabineten áll. Ez egy bársonnyal bélelt fiókot tartalmaz, amelyben tökéletesen tárolhatja a mellékelt tartozékokat ChessLink és ChessVolt, beleértve az összes kábelt, valamint a bábukat.

A moduláris felépítésnek köszönhetően a rendszer bármikor cserélhető anélkül, hogy a magot - a táblát és a bábukat - ki kellene cserélni. A rendszer például bármikor bővíthető egy sakkszámítógép-modullal, pl. Chess Classics Elementtel. A tábla és a talapzat nincs egymáshoz rögzítve. Ez azt jelenti, hogy a tábla bármikor levehető a talapzatról, és magával vihető például nyaralásra.
Természetes játékérzetA teljesen automatikus bábufelismerés és a 81 LED segítségével történő lépéskijelzés teljesen természetes játékérzetet biztosít. Nincs szükség a bábuk megnyomására a lépés megadásához, ami a sakkszámítógépeknél megszokott. Itt a bábukat természetes módon mozgathatja, sőt még húzhatja is őket. Nem kell elfordítania a tekintetét a tábláról, hogy beírja az ellenfél lépéseit. Így a koncentrációd ott marad, ahol lennie kell - a játékon!A bábufelismerés további előnyei:A tábla mindig tudja, hogy melyik bábu hol van. Ha egy bábu elesik, az érintett mező azonnal felvillan. A kijelző/képernyő és a tábla közötti nézetváltás többé nem szükséges.A gyakorló beállítások nagyon egyszerűek: például csak gyalogokkal és királlyal lehet játszani - állítsa fel a bábukat, erősítse meg a pozíciót, kezdje el.Alkalmazásokat használsz a táblán való online játékhoz? Először is, a tábla minden lépést a LED-eken keresztül mutat, így nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja a mobiltelefon kijelzőjét. De még akkor is, ha például egy bábut egy mezővel rövidebbre teszel, a tábla ezt azonnal észreveszi, és a megfelelő mezőt kivilágítja. A kényelem és a felhasználóbarátság jelentősen nő, hiszen a kezelési hibák kizárhatók.Ha egyszer már megtapasztalta az automatikus bábufelismerés kényelmét, soha többé nem akarja majd nélkülözni!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Millennium Exclusive Luxe Edition Sakk" című hirdetést látja. (fent)