Betöltés...

Érzékszervi korrekciós szőnyeg - kék

Ár: 1.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Vigyázzon magára tetőtől talpig - kezdve a lábával!
A talpmasszázs ellazít, oldja a stresszt és serkenti testünk működését. Mostantól nem kell minden alkalommal masszőrhöz menned, amikor jobban szeretnéd érezni magad - próbáld ki szőnyegünket, és hagyd, hogy lábad ellazuljon.

Már az ókorban is elismerték a nyomó- vagy talpmasszázst, mint olyan kezelést, amely az egész testre pozitív hatással van. A keleti orvoslásnak, amely az egészség holisztikus megközelítését ismeri el, ma is lényeges részét képezi.

A lábak a test gerincét alkotják - a napi gyaloglás és teherhordás után elfáradtak, megérdemlik a megnyugvát és törődést. Naponta néhány perc masszázs a lábtörlőn javítja a vérkeringésüket, és pozitív hatással van a közérzetükre.

A színes szőnyeg tele van nyomáspontokkal, amelyek serkentik a láb vérkeringését.

A szőnyeg használata segít enyhíteni a talpgyulladás tüneteit, és jótékony hatással van az egész testre. Emellett a rendszeres talpmasszázs enyhíti a stresszt, javítja az anyagcserét és elősegíti az egészséges alvást.

A lábtörlő használata a legkisebbeknek is nagyszerű, mivel segít fejleszteni az érzékszervi integrációt.

A szőnyeg rugalmas, biztonságos TPE műanyagból készült. A szőnyeg minden egyes része kampókkal és lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik az egymást követő elemek összekapcsolását.

A szőnyeg elemei rugalmasak, könnyűek és könnyen hordozhatók. Csúszásmentes anyagból készültek. Beltéren és kültéren egyaránt használhatóak.

A szőnyeg használata elsőre kényelmetlen vagy akár fájdalmasnak is tűnhet. De ne csüggedjen! A teste hamar hozzászokik az új ingerhez. Ha szeretné megkönnyíteni az első érintkezést a szőnyeggel, kezdetben egy vékony takarót helyezhet rá. Ajánlott azonban, hogy mezítláb használja a szőnyeget.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Érzékszervi korrekciós szőnyeg - kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: