Betöltés...

Fa puzzle 2 az 1-ben, gyöngyök és farm készségfejlesztő kirakójáték, kreatív fejlesztőjáték

Ár: 5.990 Ft

Fa puzzle 2 az 1-ben, gyöngyök és farm készségfejlesztő kirakójáték, kreatív fejlesztőjáték 



A 2 az 1-ben gyöngy- és memóriajáték remek kreatív időtöltés, szórakoztató játék gyerekeknek. A játék fából és filcből készült, melynek szépségét és tartósságát mindenki értékelni fogja. A készlet sok színes elemet tartalmaz, amelyek ösztönzik a gyermekeket a szórakoztató játékra.


A kettős oldalú készlet egyik oldalán egy fából készült mélyedésekkel ellátott mátrix van, amely a színes gyöngyökkel való kirakójátékra szolgál, a másik oldalon pedig egy farm témájú memóriajáték található. A memóriajátékhoz kártyák tartoznak, amelyek jelzik a feladványt, hogy ezúttal mit kell a kertben találni.


A fa gyöngyös puzzle és a farmos memóriajáték nagyszerű szórakozás a gyermek számára, és remek módja annak, hogy fejlessze a kézügyességét és a képzelőerejét, a szem-kéz koordinációt is és a logikus gondolkodási készségeket. A gyermek megtanulja a koncentrációt és a türelmet.


A játék nagyszerű módja a szabadidő eltöltésének, szórakoztató időtöltés a többi gyerekkel vagy a szülőkkel. A zöldségek ültetése és a gyöngyök számolása hosszú ideig leköti a gyerekek figyelmét, amit nem fognak gyorsan megunni, egyúttal játszva tanulnak.


A fából készült játékok időtállóak, amelyek hosszú ideig minden gyermeknek örömet szereznek. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mellett, ez az anyag természetes színben és festve is jól mutat.


Minden faelem tökéletesen csiszolt és környezetbarát, egészségre ártalmatlan festékkel festett, így a gyermekek számára teljesen biztonságosak. Ezenkívül nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek kárt tehetnének a gyermekben. A természetes alapanyagnak köszönhetően, még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, nem érintkezik mesterséges anyagokkal.


Tulajdonságok: 




Kreatív fejlesztőjáték
2 az 1-ben kirakós és memóriajáték
Anyag: fa, filc, szilikon
Szín: többszínű
Méretek: 25×25×5,8 cm
Súly: 1 kg


A csomag tartalma: 




80 db gyöngy
24 db zöldség
8 db muffin forma
2 db pálcika
1 db kanál
16 db memóriakártya
1 db fából készült gazda




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa puzzle 2 az 1-ben, gyöngyök és farm készségfejlesztő kirakójáték, kreatív fejlesztőjáték" című hirdetést látja. (fent)