Betöltés...

Játék babaágy fából Jabadabado

Ár: 14.790 Ft

Altasd el kedvenc babádat ebben a meseszép ágyikóban!A Jabadabado bababölcsője szép krémszínű és dekoratív rattanszerű részletekkel rendelkezik. Kiváló hely a babák és egyéb plüssállatok számára. A babaágy hajlított lábakkal rendelkezik, így ringatható.Ez egy klasszikus játék, amely tökéletesen illik a gyerekszobába, és ugyanebben a Jabadabado sorozatban egy hozzá illő baba etetőszék és babakocsi is található, amelyek még szórakoztatóbbá és fantáziadúsabbá teszik a játékot.Mérete: 37,5 x 24 x 30 cm

Altasd el kedvenc babádat ebben a meseszép ágyikóban!

A Jabadabado bababölcsője szép krémszínű és dekoratív rattanszerű részletekkel rendelkezik. Kiváló hely a babák és egyéb plüssállatok számára. A babaágy hajlított lábakkal rendelkezik, így ringatható.

Ez egy klasszikus játék, amely tökéletesen illik a gyerekszobába, és ugyanebben a Jabadabado sorozatban egy hozzá illő baba etetőszék és babakocsi is található, amelyek még szórakoztatóbbá és fantáziadúsabbá teszik a játékot.

A gyerekek szeretik azt játszani, amit a felnőttek a való életben is csinálnak, ezért érdemes a kicsiknek a saját babájuk gondoskodásához szükséges kellékeket beszerezni. Ez a szép babaágy ösztönzi a kreatív szerepjátékot.



Mérete: 37,5 x 24 x 30 cm

Ajánlott életkor: 3+

Márka: Jabadabado

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék babaágy fából Jabadabado" című hirdetést látja. (fent)