Betöltés...

Anatómiai csontváz modell, guruló állvánnyal, porvédővel, 1:1 méretarányban, 180×55 cm méretben

Ár: 67.990 Ft

Anatómiai csontváz modell, guruló állvánnyal, porvédővel, 1:1 méretarányban, 180×55 cm méretben 



Az emberi csontváz két részre osztható. Az első rész a tengelycsontváz, amely a koponyát, a gerincoszlopot, a bordákat és a szegycsontot foglalja magában. A második rész a felső és az alsó végtagok váza a peremekkel együtt.


Csontvázunk nagyméretű, akár 165 cm-es is lehet. Az állvánnyal együtt a modell 180 cm-es, ezáltal valódi emberi magasságot kapunk. További előnye az állványon lévő kerekek, melyekkel szabadon, bárhová mozgatható a csontváz. A modellhez egy praktikus porvédő is tartozik, amely kifejezetten hasznos kiegészítő hordozáshoz és tároláshoz.


A csontváz erős műanyagból készült, amely valósághűen reprezentálja az emberi test csontjait, beleértve a koponyát, a gerincet, a felső és alsó végtagokat és a medencét is.


A modell nagyszerű oktatási kellék lehet, és univerzális, mivel általános- és középiskolás diákok, egyetemisták és orvosok számára egyaránt használható. Remek szemléltető lehet biológiaórákon, valamint természettudományi laboratóriumokban, de fizioterápiás, ortopédiai és sebészeti rendelőkben is.


A csontváz tematikus események alkalmával pl. Halloweenparty-n, de különféle

más rendezvényeken is látványos dekorációs kellék lehet.


Tulajdonságok: 




Méretarány: 1:1
Mozgatható elemek
Gurulós állvány
Szín: fehér
Anyag: műanyag + fém
Csontváz mérete: 165×33 cm
Teljes méret: 180×55 cm
Súly: 9,8 kg


A csomag tartalma:



Csontváz
Állvány
Porvédő




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Anatómiai csontváz modell, guruló állvánnyal, porvédővel, 1:1 méretarányban, 180×55 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)