Betöltés...

Emeletes fa parkolóház lifttel és járművekkel Jabadabado

Ár: 26.590 Ft

A Jabadabado menő és pörgős fából készült parkolója rengeteg játéklehetőséget kínál minden autó rajongó kisgyerek számára.Versenyezz barátaiddal a rámpán, ahol két autó egymás mellett haladhat. Ki lesz a gyorsabb? Ezután tankoljátok vagy töltsétek fel az autót, majd a lifttel újra a parkolóház tetejére juthattok. Ha az autók útközben összekoszolódtak, vegyétek az irányt az alsó szinten található autómosóba. A játékkészletben egy helikopter is található.A garázsnak három emelete van, amelyek között az autókkal közlekedhettek. A liftet egy kis kerékkel irányíthatjátok.Mérete: 68 x 50 x 38 cm

A Jabadabado menő és pörgős fából készült parkolója rengeteg játéklehetőséget kínál minden autó rajongó kisgyerek számára.

Versenyezz barátaiddal a rámpán, ahol két autó egymás mellett haladhat. Ki lesz a gyorsabb? Ezután tankoljátok vagy töltsétek fel az autót, majd a lifttel újra a parkolóház tetejére juthattok. Ha az autók útközben összekoszolódtak, vegyétek az irányt az alsó szinten található autómosóba. A játékkészletben egy helikopter is található. Repüljetek át a város felett, és szálljatok le a garázs tetején található helikopter parkolópályán.

A garázsnak három emelete van, amelyek között az autókkal közlekedhettek. A liftet egy kis kerékkel irányíthatjátok, így az autókat egyszerűen és szórakoztatóan tudjátok a különböző szintekre szállítani.



Ezzel a kreatív és szórakoztató parkolóházzal a gyerekek órákig el lesznek foglalva. A garázs a Jabadabado sínekkel ellátott sínpályákkal, és más márkák fából készült sínpályáival is összeépíthető és tovább bővíthető.



Mérete: 68 x 50 x 38 cm

Ajánlott életkor: 3+

Márka: Jabadabado

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Emeletes fa parkolóház lifttel és járművekkel Jabadabado" című hirdetést látja. (fent)