Betöltés...

Gyönyörűen megtervezett piros 3 kerekű robogó gyerekeknek, gyönyörű dizájnnal, 168

Ár: 15.553 Ft

A gyerekeknek szánt piros 3 kerekű robogó kiváló jármű, amely örömöt és fizikai fejlődést hoz a kis kalandorok életébe. Szép és vonzó kialakítású a gyermekek számára, kellemes módon megragadva figyelmüket. A robogó szilárd fémkeretre épül, biztosítva a tartósságot és az erőt használat közben.
A biztonság érdekében a robogó a hátsó keréken található fékrendszerrel van felszerelve. Ez a funkció biztosítja a gyermekek számára a szükséges sebességszabályozást és megtanítja a közúti biztonságot.
A robogó kerekei szilikonnal vannak bevonva, ami jobb tapadást biztosít a különböző felületeken, és csökkenti a zajt vezetés közben. Ez a funkció teszi a robogót beltéri és kültéri használatra is.
A robogó másik praktikus aspektusa a játékkosár, amellyel a gyermek sétálhat kedvenc játékait.
A robogó kormánya 3 különböző lépésben állítható magasságú. Ez lehetővé teszi a robogó beállítását a gyermek magasságának megfelelően, kényelmes helyzetet biztosítva neki használat közben.
A robogó megengedett legnagyobb súlya 55 kg, így biztosítva, hogy hosszabb ideig használható legyen a gyermek növekedésével.
A robogó méretei körülbelül 62 cm hosszúak és 78 cm magasak, így 3 éves és idősebb gyermekek számára alkalmasak. Ez optimális stabilitást és manőverezhetőséget biztosít, hogy segítse a kicsiket a vezetési és motoros koordinációs készségek elsajátításában.
A gyerekeknek szánt piros 3 kerekű robogó gyönyörű dizájnnal és praktikus funkciókkal tökéletes társ a gyermekek szórakozásához és fizikai fejlődéséhez kalandos túráik során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyönyörűen megtervezett piros 3 kerekű robogó gyerekeknek, gyönyörű dizájnnal, 168" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: