Betöltés...

Repülő Pterosaur RC távirányítós dinoszaurusz 16079

Ár: 16.920 Ft

Repülő Pterosaur RC távirányítós dinoszaurusz
 
Ez az RC pterosaurus szokatlan megjelenésével tűnik ki a többi játék közül. Lila színű, ami egyedi esztétikát kölcsönöz neki. A szárnyakon villám motívum található, amely dinamikus és titokzatos megjelenést kölcsönöz neki.
A pteroszaurusz szárnyait két-két propeller díszíti, így futurisztikus megjelenést kölcsönöz neki. Ezek a légcsavarok segítenek megőrizni a stabilitást és különféle manővereket hajtanak végre a levegőben.
A pteroszaurusz csőre intenzív sárga, ami elüt a lila testétől, és jellegzetes megjelenést kölcsönöz neki. A sörény pedig intenzív vörös színű, ami tovább hangsúlyozza ragadozó jellegét.
Ez a pteroszaurusz fényeffektusokkal rendelkezik, amelyek még vonzóbbá teszik. Ezek a lámpák két színben kaphatók: kék és piros, ami hatékony és dinamikus aurát hoz létre a repülő dinoszaurusz körül.
Ez a játék nemcsak vonzónak tűnik, hanem valósághűen is hangzik.
Egy igazi dinoszaurusz ordításának utánzatát bocsátja ki, ami valósághűbbé teszi a játékot, és még vonzóbbá teszi a játékot. A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely lehetővé teszi a pteroszaurusz teljes irányítását.
A távirányító lehetővé teszi a különböző irányú mozgások irányítását, valamint a fény- és hangeffektusok vezérlését, ami izgalmassá és interaktívvá teszi a játékot.
Ez a játék nem csak remek szórakozás, de egyben oktató élmény is, amely segíthet a gyerekeknek és a dinoszauruszok szerelmeseinek elmélyíteni tudásukat az őskori lényekről. Egyedi megjelenésének, fényeffektusainak, hangjainak és távirányítójának köszönhetően remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 
A készlet tartalma:
- Pterosaur R/C
- távirányító
- két tartalék propeller
-USB kábel
- eredeti csomagolás
 
Pterosaurus méretei:
28cm x 19cm x 4cm
 
Távirányító méretei:
12cm x 8cm x 6cm
 
A csomag mérete:
32cm x 23cm x 8cm
 
A távirányító három darab 1,5 V-os AAA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz .
A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak . A készlet 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Repülő Pterosaur RC távirányítós dinoszaurusz 16079" című hirdetést látja. (fent)