Betöltés...

Motorcsónak Vitality 1:16 2,4Ghz 150m RTR - Piros

Ár: 28.490 Ft

Motorcsónak Vitality 1:16 2,4Ghz 150m RTR - Piros

Újdonság a lengyel piacon - a gyors Vitality FT007 motorcsónak 2,4 GHz-es rádióval.

A legújabb modell úszás funkcióval a cím szerint és lehetőséggel a motorcsónak megfordítása vízre borulás esetén! A csónak az egyetlen olyan modell, amelyet biztonságosan vízbe lehet dobni (ha pl. a partról nem lehet bejutni), és a motorcsónak mindig megfelelően helyezkedjen el és indulásra készen álljon.

A motorcsónak tartós anyagokból és a hajtáslánc fém részeiből készül. A modell rendkívül manőverezhető és gyors, a felszerelt motor lehetővé teszi, hogy amodellt kategóriájának megfelelő nagy sebességre gyorsítsa!

A nagy külső tolómotor még teljes gázadásnál is kiváló manőverezhetőséget biztosít. A motorcsónak nagyon könnyen vezethető és jól néz ki. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.


Egy technikai újdonság és egy nagy előny, amelyet ebben a modellben is bemutattak, a „száraz” égetés elleni védelmi rendszer. Amíg a modell nincs a vízben, a motorok nem indulnak! A modell beépített védelemmel rendelkezik, amely leállítja a motorokat, ha kiemelik a vízből.

A hajót kétcsatornás (gáz és kanyar) rádió vezérli a 2,4 GHz-es frekvencián, aminek köszönhetően megnőtt a megbízhatóság és a hatótávolság! Ráadásul a pilótának arányos fordulata van. Ezen kívül a rádió tartalmaz egy fojtószelepet és egy forgó trimmert, ami egyedülálló ebben a hajóosztályban!

Különösen figyelemre méltó a nagyon precíz és esztétikus hajótest kialakítása, amely nagyszerű valósághű megjelenést kölcsönöz a modellnek. néz. Minden elektronika egy lezárt törzsben van elrejtve .


A motorcsónak 7,4 V-os, 700 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve , körülbelül 10 percnyi szórakozást tesz lehetővé, a motorok terhelésétől függően. A modell töltése a mellékelt hálózati gyorstöltővel történik - a töltési folyamat mindössze 1 órát vesz igénybe.

A motorcsónak tökéletes egyensúlya olyanná teszi a vezetést, mint egy álom, és minden bizonnyal sok fantasztikus benyomást kelt. A motorcsónakhoz állvány is tartozik, aminek köszönhetően remekül mutat a polcon.

A bemutatott, automata stabilizátoros gyorsmotorcsónak modell egy RTR típusú, azaz a dobozból azonnal repülésre kész RC modell, mindössze 6 db elemre van szüksége az adóhoz, amit Ön üzletünkben is megvásárolható.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Motorcsónak Vitality 1:16 2,4Ghz 150m RTR - Piros" című hirdetést látja. (fent)