Betöltés...

Mágneses csempe Mágneses építőkészlet, 50 részes gép

Ár: 38.675 Ft

A mágneses darabokkal való játék nagyszerű lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsön családjával. Akár önállóan, akár barátaival és családjával játszik, a mágneses elemekkel való játék ösztönzi a STEM tanulást, a finom és nagymotoros készségeket, míg a gyerekek autókat vagy teherautókat, hajókat, buszokat vagy tűzoltóautókat készítenek. A mágneses készletek a kitartás és a rugalmasság fejlesztését is támogatják, mivel a gyermekek nagyobb léptékű építményeket terveznek, képzeletük határainak tesztelése. A Connetix együtt fog felnőni gyermekével. Ahogy megtanulja, játéka egyre összetettebbé válik.


Készülj fel a fantasztikus szórakozásra a Connetix szállítókészlettel . A járműrajongók számára tervezett csomag tartalmaz egy szürke REVERSE szállítótalpat, két talpat VALÓDI gumikerekekkel, valamint mágneses lemezformák széles skáláját, így ez a piacon elérhető legösszetettebb készlet a maga nemében.


Fedezd fel a STEAM tanulását, miközben navigálsz a mágnesesség, a formák és a színek között, hogy megalkosd saját teherautóidat és vonataidat, repülőgépeidet és mentőautóidat, tűzoltóautóidat és targoncáidat. Fedezze fel fantáziáját és keltse életre a Connetix Transport Kit segítségével!




Bővítsd gyűjteményedet, és kombináld a készleteket bármilyen módon, minden készlet kompatibilis! Egészítse ki szállítási csomagját a Connetix termékcsalád bármelyik csomagjával, hogy járműveinek alkotásait a következő szintre emelje.



Minden készlet a következőket tartalmazza:


1 x vonat/kamion alap
2 x automatikus talp
3 x egyenlő oldalú háromszög
3 x derékszögű háromszög
2 x egyenlő szárú háromszög
15 x ajtóalkatrész
4 x kis négyzet
2 x ablakrész
18 x téglalap elem
Ötlet brosúra




Standard négyzet alakú darabok méretei: 76 x 76 mm (a méretek kompatibilisek a legtöbb hasonló típusú mágneses készlettel)


Ajánlott életkor: 3+


Minden alkatrész nem mérgező ABS műanyagból, BPA- és ftalátmentes, lezárt és szegecselt a nagyobb biztonság érdekében. Az egyedülálló ferde kialakítás lehetővé teszi, hogy a Connetix darabok szilárdak és tartósak legyenek, miközben tiszta, gyönyörű fénytörést biztosítanak. A Connetix kompatibilis más vezető márkákkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses csempe Mágneses építőkészlet, 50 részes gép" című hirdetést látja. (fent)