Betöltés...

Mágneses csempe Mágneses építőkészlet, 60 db, alapkészlet

Ár: 43.470 Ft

A mágneses darabokkal való játék nagyszerű lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsön családjával.


Akár önállóan, akár barátaival és családjával játszik, a mágneses elemekkel való játék ösztönzi a STEM tanulást, a finom és nagymotoros készségeket, míg a gyerekek kastélyokat és rakétákat, magas falakat, labdapályákat, hidakat vagy tornyokat építenek. Felfedezhetik a mintákat, formákat, színeket, és létrehozhatják saját színválogató dobozaikat. Ösztönözd a STEM tanulást és a kreativitást a 60 darabból álló alapcsomaggal. Ez a készlet különböző formákat tartalmaz különböző színekben. Tökéletes lehetőség a Connetix kollekció elindítására, a lehető legnagyobb szerkezetek elkészítésére és a mágneses csempékkel való játék magabiztosságának megszerzésére.



Standard négyzet alakú darabok méretei: 76 x 76 mm (a méretek kompatibilisek a legtöbb hasonló típusú mágneses készlettel)



A készlet tartalma:


6 x nagy négyzet
24 x kis négyzetek
6 x egyenlő oldalú háromszög
6 x derékszögű háromszög
6 x egyenlő szárú háromszög
6 x ablakrész
6 x ajtóalkatrész
Ötlet brosúra
Egy utazótáska, amellyel bárhová magával viheti a szórakozást


Ajánlott életkor: 3+


Minden alkatrész nem mérgező ABS műanyagból, BPA- és ftalátmentes, lezárt és szegecselt a nagyobb biztonság érdekében. Az egyedülálló ferde kialakítás lehetővé teszi, hogy a Connetix darabok szilárdak és tartósak legyenek, miközben tiszta, gyönyörű fénytörést biztosítanak. A Connetix kompatibilis más vezető márkákkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses csempe Mágneses építőkészlet, 60 db, alapkészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: