Betöltés...

ConnetixTiles Mágneses Építőkészlet, golyópálya106 db

Ár: 53.874 Ft

A Connetix újra feltalálja a kedvelt labdapályákat, ötvözve a klasszikus márvány futást a mágneses pályákkal, így a szórakozás garantált!
Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a végtelen STEM tanulási lehetőségeket a 106 elemből álló, gyönyörű pasztell színekben pompázó labdapályával.


Ez a készlet egyedi, átlátszó Connetix csöveket tartalmaz, így nyomon követheted a labdát, és felfedezheted a gravitációt és a mozgást. A mágneses darabokkal való játék nagyszerű lehetőség a minőségi családi idő eltöltésére. Akár önállóan, akár barátaival és családjával játszik, a mágneses elemekkel való játék ösztönzi a STEM tanulást, valamint a finom és nagymotoros készségeket.


A mágneses készletek a kitartás és a rugalmasság fejlesztését is támogatják, miközben a gyerekek nagyobb léptékű konstrukciókat terveznek, tesztelve képzeletük határait. A Connetix együtt fog felnőni gyermekével. Ahogy megtanulja, játéka egyre összetettebbé válik.



Standard négyzet alakú darabok méretei: 76 x 76 mm (a méretek kompatibilisek a legtöbb hasonló típusú mágneses készlettel)



A készlet tartalma:


48 x golyóguruló négyzet
8 x golyó
2 x Y alakú osztott cső
2 x hosszú lépcső 2 x S hajlító cső
8 x U alakú cső (180 fok)
8 x csúszó cső
12 x derékszögű cső (90 fok)
6 x hosszú, egyenes cső
8 x egyenes rövid cső
2 x tál



Minden alkatrész nem mérgező ABS műanyagból, BPA- és ftalátmentes, lezárt és szegecselt a nagyobb biztonság érdekében. Az egyedi szövött kialakítás lehetővé teszi, hogy a Connetix darabok szilárdak és tartósak legyenek, miközben tiszta, gyönyörű fénytörést biztosítanak. A Connetix kompatibilis más csúcsmárkákkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "ConnetixTiles Mágneses Építőkészlet, golyópálya106 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: