Betöltés...

Mágneses csempe mágneses építőkészlet, 40 alapelem, négyzet

Ár: 33.474 Ft

A mágneses csempekészletek életre keltik a képzeletedet, órákon át tartó határtalan kreativitást, szórakozást és szabad játékot kínálva.


A mágneses darabokkal való játék nagyszerű lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsön családjával. Akár önállóan, akár barátaival és családjával játszik, a mágneses elemekkel való játék ösztönzi a STEM tanulást, a finom és nagymotoros készségeket, míg a gyerekek kastélyokat és rakétákat, magas falakat, labdapályákat, hidakat vagy tornyokat építenek. Felfedezhetik a mintákat, formákat, színeket, és létrehozhatják saját színválogató dobozaikat. A mágneses készletek a kitartás és a rugalmasság fejlesztését is támogatják, miközben a gyerekek nagyobb léptékű építményeket terveznek, tesztelve képzeletük határait.


Alkoss új lehetőségeket a kreatív és tanulást segítő játékra és  játékra  a 40 négyzet elemből álló kiegészítő készlettel !


Ez a készlet különböző színű standard négyzeteket, valamint nagy zöld és narancssárga négyzeteket tartalmaz. Ez a tökéletes kiegészítő csomag a NAGYOBB Connetix alkotások létrehozásához.


A Connetix kiegészítő csomag önálló kezdőkészletként is használható (ideális a mágneses csempékkel való játék magabiztosságának és megismerésének megszerzéséhez), vagy kiegészíti a többi Connetix készletet, és segít magasabb tornyokat és falakat, nagyobb rakétákat, nagyobb házakat és parkolókat, hosszabb utakat és bármi mást létrehozni, amihez ihletet kapsz.


A készlet tartalma:


4 nagy méretű négyzet (2 színben);
36 standard négyzet (6 színben);
Ötletek brosúrája.


Bővítsd gyűjteményedet, és kombináld a készleteket bármilyen módon, minden készlet kompatibilis!
Ajánlott életkor: 3+


Minden alkatrész nem mérgező ABS műanyagból, BPA- és ftalátmentes, lezárt és szegecselt a nagyobb biztonság érdekében. Az egyedülálló ferde kialakítás lehetővé teszi, hogy a Connetix darabok szilárdak és tartósak legyenek, miközben tiszta, gyönyörű fénytörést biztosítanak. A Connetix kompatibilis más vezető márkákkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses csempe mágneses építőkészlet, 40 alapelem, négyzet" című hirdetést látja. (fent)