Betöltés...

Rendőrségi szállító repülőgép 7423

Ár: 11.990 Ft

Szuper ajándék a fiatal repülés- és rendőrrajongóknak. Bemutatunk egy fehér és kék repülőgépet rendőrségi feliratokkal. A játék megjelenése hasonlít a valóságos megfelelőjére. Úgy gondolom, hogy még a testvérek és a szülők is szívesen csatlakoznak a szórakozáshoz és a szórakozáshoz. A repülő hosszú estéket tölt majd el gondtalan szórakozással, fejleszti a gyermek képzeletét, és ennek köszönhetően a gyermek megtanulja, hogyan repülnek a repülők az égen és hogyan működnek. A játék súrlódásos meghajtással rendelkezik, csak nyomja meg a hátulját, engedje előre, és élvezze a sebességet. 1:64 méretarányban készült.
A rendőrautók a repülőgép belsejében szállíthatóak, és a rendőrségi akcióhoz szállíthatók. A repülőgép kinyíló oldalán és a lépcsőkön lehet az autókat belehelyezni, a repülőgép hátsó részén pedig egy rámpa található az autók gyors leeresztéséhez. Hang- és fényeffektusok fokozzák a légi jármű vonzerejét. Négy kék gomb rendőrségi sziréna és lövöldöző hangokat ad ki, így gyermeke úgy érezheti, mintha rendőrségi akcióban lenne. A játék tetején lévő fogantyúval kényelmesen siklik az égen.
A készlet a következőket tartalmazza:
- rendőrségi repülőgép
- 3 rendőrautó
- közúti jelzések
A repülőgép méretei:
31 cm x 30 cm x 16,5 cm
A játékcsomag méretei:
46 cm x 14.5 cm x 31.5 cm
A bemutatott modell repülőgép tanúsított, tartós anyagból készült, amely a részletekre való odafigyeléssel együtt garantálja a biztonságos játékot és a gyakori használatot is kibíró minőséget.
A repülőgép három 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez. A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és gyermekbiztos, robusztus és tartós anyagból készült, ami hosszú élettartamot garantál. A terméket 3 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rendőrségi szállító repülőgép 7423" című hirdetést látja. (fent)