Betöltés...

Gabi Babaháza - Deluxe figura csomag

Ár: 12.995 Ft

Öltözz Gabbynak a Gabby's Dollhouse-ból a Magical Musical Ears-szel! Ezek az interaktív macskafülek pont úgy néznek ki, mint Gabby a show-ban. Csúsztassa fel a Magical Musical Ears-t, és készüljön a kalandra! Egyszerűen nyomja meg az egyik rózsaszín csillogó fület a bekapcsoláshoz, majd szorítsa meg a bal fülét, hogy hallja Gabby mondatait. Lépjen be a Miau módba úgy, hogy mindkét fülét egyszerre nyomja meg a lüktető fények és a macskaízű nyávogások érdekében! A Magical Musical Ears a tökéletes kiegészítő ahhoz, hogy életre keltse a show-ból az emlékezetes összehúzós pillanatot.

GABBY CAT FÜLEI: A Magical Musical Ears életre kelti Gabby jellegzetes macskafüleit a műsorból. A csillogó részletekkel csúsztassa rá őket, és érezze magát úgy, mint Gabby, miközben saját izgalmas kalandjait hozza létre.

FÉNYEK ÉS TÖBB 10 HANG: Ez az interaktív gyerekjáték több mint 10 hangot, kifejezést és dalt tartalmaz a műsorból, amelyeket felfedezhet. A Magical Musical Ears felvillan a szórakoztató és emlékezetes szerepjáték élményéért.

3 JÁTÉKMÓD: A 3 játékmóddal nagyon jól érezheti magát, ha saját Gabby macskafülét viseli. Csípje meg a bal fülét a Gabby kifejezésekhez, csípje meg a jobb fülét zenéhez és hangokhoz, és mindkettőt csípje meg nyávogáshoz.

TÖKÉLETES TETTJÁTÉKHOZ: A Gabby's Dollhouse Magical Musical Ears nagyszerű ajándék gyerekeknek 3 éves kortól. 4 db LR44 elemet tartalmaz. Készítse el kalandjait a Magical Musical Ears segítségével.

Tartalma: 1 varázslatos zenei fül, 1 használati utasítás.

Tanulási készségek:

Kreativitás.
Auditív.
Képzelet.
Méretek:

Méret: H23, W23, D5cm.
Súlya 227g.
Csomagolási méret: H23, SZ23, M5cm.
Általános információ:

LR44 (tartozék).
36 hónapos kor felett.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gabi Babaháza - Deluxe figura csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: