Betöltés...

Tuna Asztali játék GESTRAT

Ár: 11.390 Ft

Próbáljon ki egy tisztán cseh műhelyből származó társasjátékot. A társasjátékot a Cseh Köztársaságban tervezték, ahol a teljes játék is készül. A GESTRAT a stratégiai játékok terén igényeseknek való játék. Ez egy GEometriás STRATÉGIA játék. Játszható 5 percig, de akár 25 percig is. Attól függ, hogy valaki milyen gyorsan hibázik.
 
Ez egy olyan játék, ami nem csak a memóriát és a stratégiai készségeket támogatja, hanem a lapos térbeli képzelőerőt is. A játékosnak mindig képben kell lennie az egész táblán.
 
Minden játék más és más, és nem lehet rendszert építeni a sikerhez. Az a játékos veszít, aki szem elől téveszti vagy elfelejti, hogy mi van lefedve. Ebben a játékban minden játékos arra törekszik, hogy a figuráit egy nyerő mintázatba hozza.Legyen az egy ív, egy négyzet, egy téglalap, vagy egy egyenes vonal vagy átló.
 
A játékosok a játék nehézségét úgy határozhatják meg, hogy a játék során kihagynak egy-egy állást. Például azzal, hogy nem játszanak ki négyzeteket és átlósokat. Lehet azonban egy másik kihagyott alakzat is. Ez megkönnyíti számukra a játékot. Nemcsak gyerekeknek való játék, hanem felnőtteknek és időseknek is nagyon alkalmas. Mindazoknak, akik játék közben szeretnék élesíteni az elméjüket. Ez a játék okos és gondolkodó elméknek való.
 
A csomag tartalma: 
 

1 x társasjáték

 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tuna Asztali játék GESTRAT" című hirdetést látja. (fent)