Betöltés...

208 részes rajz és festőkészlet gyerekeknek, összecsukható tárolóban, kétoldalas A4-es álló rajztáblával, széles eszköztárral

Ár: 5.490 Ft

208 részes rajz és festőkészlet gyerekeknek, összecsukható tárolóban, kétoldalas A4-es álló rajztáblával, széles eszköztárral 



Ez a rajzoláshoz és festéshez összeállított készlet az eszközök hatalmas választékát öleli fel, amelynek köszönhetően a gyerekek rendkívül kreatív, fantáziadús és eredeti műalkotásokat hozhatnak létre. A készlet egy praktikus, tépőzárral rögzíthető tokban lett összeállítva, ezáltal a készlet szállítása kényelmes és nagyon egyszerű. A készlet speciális rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az egyes elemek gyors és könnyű elérését, miközben biztosítják azok védelmét és rendben tartását.


A gyermekeknek szánt művészeti készlet nemtől függetlenül, már 3 éves kortól használható. A készlet otthoni, óvodai és iskolai kreatív foglalkoztatóként is kiváló. A rajzfelületet egyszerre két gyermek is használhatja, egyszerűen hajtsa ki a tokot egy asztalra, és ültesse a gyermekeket egymással szemben.


A rajzkészlethez tartozó praktikus domborműves tok kényelmes hordozófogantyúval rendelkezik. A 3 tépőzáras rögzítő gondoskodik róla, hogy a készlet minden eleme a helyén maradjon. A speciális rekeszek lehetővé teszik az egyes elemek gyors és könnyű elérését, miközben biztosítják azok védelmét és rendben tartását.


A készlet összesen 208 darab különféle elemet tartalmaz, többek között: 12 vastag filctollat, 24 színes ceruzát, 24 viaszkrétát, 48 olajpasztellt,18 színes akvarellfestéket, palettát, 24 vékony filctollat, 1 vonalzót, 35 iratkapcsot, 1 ecsetet, hegyezőt, radírt, grafitceruzát, ragasztót, szivacsot és 10 db A4-es lapot az alkotáshoz.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: műanyag
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Elemek száma: 208 db
Összecsukott készlet méretei: 31×41×5 cm
Kinyitott tok méret: 41×103 cm
A készlet súlya: 1,387 kg


A csomag tartalma:



1 db tok
12 db vastag filctoll
24 db színesceruza
24 db viaszkréta
48 db olajpasztell
18 db akvarellfesték
24 db filctoll
1 db vonalzó
35 db gemkapocs 

1 db ecset
1 db hegyező
1 db radír
4 db csipesz
1 db grafitceruza
1 db paletta
1 db ragasztó
10 db A4-es lap
1 db szivacs




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "208 részes rajz és festőkészlet gyerekeknek, összecsukható tárolóban, kétoldalas A4-es álló rajztáblával, széles eszköztárral" című hirdetést látja. (fent)