Betöltés...

Fa babaház 3 emelettel és teljes berendezéssel - érzelmi intelligencia és kreativitás fejlesztő játék - 70 cm (BB-22018)

Ár: 36.990 Ft

Építsd meg gyermeked képzeletbeli világát egy mesés babaházzal! A kreativitás és fejlődés otthona: A babaház nem csupán egy játék, hanem egy egész világ, ahol a kicsik kibontakoztathatják képzeletüket és fejleszthetik kreativitásukat. Az apróságok olyan történeteket alkothatnak, amilyet csak szeretnének, berendezhetnek belső tereket, és úgy tehetnek, mintha a babák élnék mindennapjaikat. Ezen kívül az interperszonális készségek, a mindennapi élet megértése, valamint a tervezés és szervezés készségeinek fejlesztésére is remek lehetőséget kínál. Tágas tervezés: A fából készült babaház egy 3 fős babacsaládnak nyújt otthont. Három szinten, összesen 5 szobával és egy erkéllyel rendelkezik. Minden gyermek álma egy ilyen tágas és mesés házban játszani! Gyönyörű színek: A babaház gyönyörű színei nem csupán vonzzák a gyerekek figyelmét, hanem serkentik is a kreativitásukat. A színek finomak és nem túl élénkek, így hosszú órákon át tartó játék során sem terhelik meg a kis szemeket. Az univerzális színvilág könnyen illeszkedik bármely gyerekszoba dekorációjához anélkül, hogy zavarná az összképet. Nagy modell, stabil kivitel: A babaház rendkívül tágas, 70 cm magas, így még a nagyobb gyerekek is kényelmesen játszhatnak vele. Masszív fa és MDF anyagokból készült, így tartós és biztonságos. A gondos kidolgozás és a tökéletes polírozás garantálja a gyermekek biztonságát. Emellett a ház nagyon stabil, így a játék közben sem kell aggódnod az esetleges balesetek miatt. Bútorokkal felszerelt: Ez a babaház több előnnyel is rendelkezik, köztük bútorokkal is ellátott. Az asztal, székek, komódok, WC, bölcső, konyhabútor és lámpa mind megtalálható a házban, így a gyerekek teljes mértékben berendezhetik azt és eljátszhatják az élet különböző szituációit. Műszaki adatok: Szín: Többszínű Anyaga: Fa Elemek száma a készletben: 9 + ház Szintek száma: 3 Szobák száma: 5 + erkély Méretek (H/SZ/M): 70 x 62 x 27 cm Súly: 6,7 kg Csomag súlya: 7,4 kg Előnyök: Tömör fa ház 3 szint Bútorokkal felszerelt Gondos kidolgozás Nagy ablakok Kiváló játékélmény 70 cm magas kivitel Erkély a kiegészítőkkel Az óriási babaház most lehet a tiéd, amely garantáltan elkápráztatja a kicsiket és hosszú órákra leköt. Ne hagyd ki ezt az alkalmat a gyerekek kreativitásának és képzeletének fejlesztésére!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa babaház 3 emelettel és teljes berendezéssel - érzelmi intelligencia és kreativitás fejlesztő játék - 70 cm (BB-22018)" című hirdetést látja. (fent)