Betöltés...

Learning Resources mágneses szórakoztató matematika játék

Ár: 19.977 Ft

Tanulunk és szórakozunk az új játékkal! Funkciók: Nagyon hasznos tananyag az összeadás vagy kivonás példájára A mágneses alkatrészek biztonságosan rögzítve lesznek a táblához A készlet segítségével sok matematikai fogalmat lehet bemutatni a gyermekek számára könnyen érthető módon Mindenféle matematikai problémát feltalálhat, és szórakoztató módon illusztrálhatja az eredmény eléréséhez szükséges matematikai műveleteket Útmutató a darabokhoz: Helyezd a darabokat egy mágikus táblára (a csomag nem tartalmazza) az ábra szerint úgy, hogy a tölcsér a számozott tálca felett legyen. A "=" jel balra vagy jobbra helyezhető, vagy elhagyható, ha a gyerekek fiatalabbak.
Összeszerelés:   Az egyes tartályok tetejére írja le, hogy hány golyót helyez el. Például 4 az egyik tartályban és 3 a másikban.  Engedje el a golyókat egyenként a tölcséren keresztül. Mondja el gyermekeinek, hogy 7 golyónak a tálcába kell kerülnie. Végül gyűjtsük össze a golyókat, hogy bemutassuk a megfelelést.
Kivonás: Számolja meg újra a tálcában lévő összes golyót. Jegyezze fel az eredményt a tálca felett. Kérdezze meg gyermekét, hogy hány azonos színű golyó van (4). Vedd ki őket. A tálca fölött látható ábra mellett jegyezze fel a "-" jelet, majd az eltávolított golyók számát.  Kérj meg egy másik gyermeket, hogy mondja meg, hány golyó maradt a tálcában(3). Ez a gyermek a "=" jelet a korábban feljegyzett számjegy után helyezi el, majd a fennmaradó golyók számát. Ismételje meg a korábban említett matematikai szekvenciát, elmagyarázva, hogy hány golyó volt eredeti, hányat távolítottak el, és hányan maradtak.  A készlet tartalma:   2 konténer (kék és zöld) Tölcsér pluszjellel számozott tálca 20 golyó (10 kék és 10 zöld) Útmutató angol nyelven Tálca mérete: 28 cm L Ajánlott életkor: 4-10 év Figyelem! Ez a játék mágneseket vagy mágneses alkatrészeket tartalmaz. Az egymáshoz tapadó vagy az emberi test belsejében lévő fémtárgyhoz tapadó mágnesek súlyos vagy halálos baleseteket okozhatnak. Azonnal forduljon orvoshoz, ha a mágneseket lenyeli vagy belélegzi. 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára ellenjavallt. A játék/termék tartalmazhat olyan kis alkatrészeket, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek vagy lenyelhetők, vagy 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem megfelelő. A játékok/termékek csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Távolítsa el a játék/termék csomagolását, mielőtt gyermekének adná. Kérjük, felügyelje gyermekét a termék játék / használat közben. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a játékot/terméket tűztől, tartsa távol magas hőmérséklettől és páratartalomtól. - Ez a rész új, és a gyártó által biztosított eredeti csomagolásban kerül értékesítésre. A rendelkezésre álló képek tájékoztató jellegűek és informatívak. A termékképek színárnyalata, tónusa és intenzitása attól függően változhat, hogy melyik képernyőről tekintik meg az online áruházat.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Learning Resources mágneses szórakoztató matematika játék" című hirdetést látja. (fent)