Betöltés...

Szappanbuborék fújó pisztoly szárnyakkal - rózsaszín

Ár: 1.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Van olyan ember a világon, aki nem szereti a szappanbuborékokat? Biztosan nem! Éppen ezért mindig jó ötlet egy olyan buborékpisztoly vásárlása, amely másodpercek alatt hatalmas mennyiségű kis szappanbuborékot képes előállítani!

A szappanbuborék-pisztoly egy olyan termék, amely a buborékok kibocsátását gyorsan, látványosan és minden bizonnyal sokkal szórakoztatóbbá teszi. Csak egy gombnyomás és máris rengeteg kis buborék repül ki a csőből!

A szappanbuborékok nagyszerű szórakozás a gyerekeknek, és nem csak nekik! A felnőttek is imádják őket!

A buborékok elengedése a pisztollyal triviális! Mindössze annyit kell tennie, hogy a csövet belemártja az előkészített buborékfolyadékba, majd az egész gépet a kívánt helyre célozza, és megnyomja a ravaszt. Ne lepődj meg, mennyi buborék repül ki a pisztolyból!

A buborékgép működtetése kiváló kézügyességi gyakorlat lesz - a termék pontos mártása a folyadékba és a megfelelő célzás igényel némi ügyességet, és pontosságot. A kicsinek azonban biztosan sikerülni fog!

A szappanbuborékok fantasztikus szórakozás lesz a kicsik számára, hogy megpróbálják elkapni vagy kipukkasztani őket. A buborékok azonban a születésnapi vagy akár esküvői fotók szép kiegészítői is lehetnek!

A szappanbuborék pisztoly tartós és strapabíró anyagokból készült, így semmi sem zavarhatja meg a szappanos mókát! Biztos lehet benne, hogy a termék többször is túlél egy-egy összecsapást a gyerekekkel, akik készen állnak arra, hogy minden legkisebb buborékot kipukkasszanak!

 

A készlet tartalma:


Buborékpisztoly
Tartály folyadékkal
Tál



Műszaki adatok:



Anyaga: műanyag
Felhasználói kor: 3+
Energiaellátás: 3x AA elem (nem tartozék)
Szín: rózsaszín



Méretek:



Pisztoly: 15,5 cm x 15 cm x 7,5 cm
Tál (átmérő): 18,5 cm
Csomagolás: 16 cm x 16 cm x 8 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szappanbuborék fújó pisztoly szárnyakkal - rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)